Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig Italiensk”
Anmeldelse av Il Teatro

Il Teatro
Vurdert som nr. 7 av 58 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

4 forskjellige forretter - 4 forskjellige middager. Alt smakte fortreffelig. Etter ferien i Italia for to år siden, hadde vi en formening om hvordan dette skulle smake, de innfridde. Pizza, sjømat, krydder, oljer …. ALT var veldig bra. God service til tross for veldig mange gjester.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, LTSil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 71 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Gode forretter, nydelig pasta og vin. Veldig fornøyd med kjøkkenet, men det var litt for travelt i lokalet, slik at kelner ikke rakk å følge opp. Vi kunne se at pastaen stod klar til servering i over fem minutter, og dermed ble den litt for avkjølt. Det er heller ikke optimalt med leppestiftmerker på vinglass.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, toren785
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service på en tilsynelatende autentisk italiensk restaurant! Vi spiste pasta og pizza. Restauranten hadde også utmerket glutenfri pizza og et godt italiensk drikkekart(!)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mortenr51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra mat. Autentisk italiensk mat. Spist der 2 ganger. Først pasta, helt topp. Pizza andre gangen. Helt nydelig. Generøse porsjoner. Vi kommer tilbake, vær sikker.
Tusen takk for maten.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, steinarj2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Autentisk italiensk mat, pasta blir laget al Dente og meget smakfullt. Det er ett deiligst tempo i lokalene som er av en klassisk moderne design. Luftigt men likt og med høy kosfaktor.

Er du matentusiast? Er du glad i utelivet?
Besøk Il Teatro

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 87joele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Il Teatro, så også på

 

Har du vært i Il Teatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.