“For lang tid”
Anmeldelse av Il Teatro

Il Teatro
Vurdert som nr. 7 av 81 Restauranter i Hamar
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk bord, satt oss ned og fikk bestilt, det gikk en time før vi fikk forretter og drikke, og utroligere 40 min før vi fikk maten

Takk, Ida B

Anmeldt 9. juli 2022

Romslig og vært stilig lokale, høyt under taket, flott dekor og veldig rent. Enkel og grei meny, hovedsakelig pizza og pasta (hvit og tradisjonelt italiensk). Litt treig og uoppmerksom betjening trekker ned helhetsinntrykket, selv om de er veldig hyggelige når de betjener deg. Gode og vellagde pizzaer, spekeskinke på mange av alternativene. Savnet pepperoni.

Takk, Robert S
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Il Teatro imponerer gang på gang. Vi har besøk Il Teatro mange mange ganger, og restauranten er det eneste stedet vi besøker når vi besøker sjarmerende Hamar. Fantastisk mat og nydelig vin!

Takk, Elise F
Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord, men måtte først stå 10 min i kø slik at de fikk ekspedert takeaway gjestene først. Når det var vår tur viste det seg at de ikke hadde bordet klart. Rent tilfeldig var det et bord som ble ledig, og de ryddet det i en fei. Allerede da var videre forventninger på bånn. Alt virket kaotisk og uproft. Maten måtte vi vente lenge på. Flere andre bord som ankom etter oss, fikk maten før oss. Eieren skjønte etter hvert at noe var galt så han kom med fuccacia som plaster på såret. Burde ikke det stått på bordet allerede da vi satte oss? Maten var kjedelig. Vi droppet desserten og forlot åstedet raskt. Her ble det ikke en krone i driks :(

Dato for besøk: juni 2022
Takk, rmarkus
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Hyggelig mottagelse og vennlig service. Selv om stedet var stappfullt kom maten kjapt på bordet og med tilstedeværende servitør gjennom hele måltidet. Maten smakte godt og totalt sett ble det en meget hyggelig opplevelse. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Turfamilien

Reisende som så på Il Teatro, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Il Teatro? Del dine erfaringer!