“Norges beste pasta?”
Anmeldelse av Il Teatro

Il Teatro
Vurdert som nr. 8 av 83 Restauranter i Hamar
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk god pasta! Jeg bestille spagettien med sjømat, og det er den beste pastaretten jeg har fått i Norge. Burrataen til forrett og tiramisuen smakte også. Veldig god kaffe. Hit kommer vi tilbake :)

Takk, HeleneFH

Anmeldt 18. august 2022

Kunnskapsrik, festlig portugisisk og italiensk betjening som kommuniserer godt og leverer super mat til helt greie priser. + for full bar. Sentralt.

Takk, Berit_og_Lars
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, veldig smakfullt innredet og god atmosfære. Maten var utsøkt og raskt servert av svært serviceinnstilt personale, til tross for full restaurant. Nydelig opplevelse og vi kommer garantert tilbake!

Takk, 63hannen
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Litt tilfeldig endte vi på Il Teatro og heldigvis for det! Utrolig hyggelig betjening ledet oss inn til en veldig sjarmerende atmosfære. Mat og drikke var helt nydelig! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Freedom298501
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Dette var et fantastisk måltid. Var litt usikker på om vi skulle gå hit, da jeg såg noen dårlige anmeldelser den siste uken..Men gud så glad jeg er for at vi gikk.
Jeg hadde en nydelig Scoglio, skjell og akkar var perfekt tilbered.Min kone hadde en smakfull Carbonara. Avsluttet det hele med en nydelig sjokoladefondant

Takk, LarrisS1

Reisende som så på Il Teatro, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Il Teatro? Del dine erfaringer!