Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Booking.comUSD 144
Hotels.comUSD 145
ScandicHotels.comUSD 145
PricelineUSD 144
TravelocityUSD 145
eDreamsUSD 144
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (126)
Filtrer anmeldelser
126 resultater
Vurdering fra reisende
31
27
25
26
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
27
25
26
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 126 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk nyoppusset hotell. Vi fikk et kjempefint rom som var over forventning. Frokosten var veldig god, og de hadde tilsynelatende alt man kunne ha lyst på. Alle de ansatte vi snakket med var veldig hyggelige. Alt i alt et hotell vi anbefaler på det sterkeste.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Berit Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Fint hotell. Hyggelige ansatte. Men alt for varmt på rommet til å få sove, og kveldsbuffen betalte vi 980kr for(2voksne og 1 barn) det var dårlig utvalg og ikke god. Hadde ikke betalt dette vis jeg hadde sett buffeen først.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, MariusSko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser