j-egl2023
3,0 av 5 boblerAnmeldt 4. juni 2023
Frode Aakerland, Daglig lederScandic Hamar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. juni 2023
Hei

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke fikk din frokostpakke som bestilt. Frokost er et av de viktigste måltidene for dagen. Jeg tar med meg dette internt hos oss for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi hadde en stor fotball turnering på Hamar denne perioden, men du har helt rett i at foreldrene skulle sakt i fra til sine barn.

0.7 km fra Scandic Hamar
3.4 km fra Scandic Hamar
0.0 km fra Scandic Hamar
3.8 km fra Scandic Hamar
12.4 km fra Scandic Hamar
Bestill i dag, gode priser
    17.1 km fra Scandic Hamar
    49.2 km fra Scandic Hamar
    Se flere hoteller i Hamar
    Anmeldt 23. mai 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2023

Anmeldt 13. mai 2023

Veldig fornøyd med oppholdet! Topp service, flotte rom og hotellfasiliteter! Hotellet ligger sentralt i Hamar sentrum og med gangavstand til mange av byens turistattraksjoner! Jeg anbefaler og foretrekker Scandic!

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, maliarnt

Hei

Takk for alle gode ord og takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.

Anmeldt 20. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2023

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Da vi kom ble vi møtt av en hyggelig ansatt. Vi fikk sjekket inn en time før. Rengjøringen kunne vært bedre. Var blandt annet møkkete på vasken. Og mye støv på rommet. Til å være vinter var det varmt. Frokosten var ok . Pannekakene var tørre, tomatbønnene kalde og noe var tomt. Treningsrommet var lite utstyrt .
    Hadde forventet bedre. Neste hang velger vi et annet sted

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, Isabella K
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2023

Hei

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at renholdet og deler av frokost ikke var som du skal kunne forvente. Når det gjelder vårt treningsrom er utstyrt med 2 tredemøller, eklipsemaskin, to sykler, flere løse vekter samt flere styrke muligheter så jeg kunne ønske meg dine tilbakemeldinger hva som du måtte ønske mer.

Anmeldt 1. mars 2023

Bodde godt på dette fine hotellet over en hel helg. Rause inn- og utsjekkningstider, blide ansatte og høy servise ved frokosten. Fikk kaffe servert rett ved bordet, ryddig og delikat frokost med det lille ekstra! Moderne og trivelige rom!

Dato for oppholdet: februar 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, linamalmstrom
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2023

Hei

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding, samt takk for alle gode ord.

Hotelldirektør