Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Eystein B
Otta, Norge
Anmeldelse av Scandic Hamar
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Mye biltrafikk som kan være forstyrrende. Stor parkeringsplass rett nord for hotellet, 1 min...
Frode Aakerland, Daglig lederScandic Hamar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juni 2023
Hei Eystein B

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager om du opplevde støy, det bygges parkeringshus hos naboen vår, dette rår ikke hotellet over.

kr 1 900
    • Vio.com
    14.1 km fra Scandic Hamar
    kr 1 640
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    Bestill i dag, gode priser
      17.1 km fra Scandic Hamar
      Se flere hoteller i Hamar
      Anmeldt 12. juni 2023

Dato for oppholdet: juni 2023
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Frode Aakerland, General Manager på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2023

Anmeldt 4. juni 2023

Mye barn som løper fram og tilbake i gangene og hyler, hørtes ut som det var fritt fram, de fikk gjøre som de ville ingen tilsnakk fra foreldrene.
      Bestilte frokost pakke dagen før avreise og fikk da beskjed om at det var ingen problem det skulle ordne, skulle sjekke ut kl 04:30, men fikk beskjed når jeg skulle hente den om at kjøkkenet var stengt.
      Hvorfor fikk jeg ikke beskjed om det dagen før så kunne jeg ha ordnet meg selv med mat, fikk beskjed om at jeg kunne ta meg en muffins, dette er alt for dårlig, hadde ingen mulighet å kjøpe meg mat på dagen pga at jeg jobber på jernbanen og ingen kiosk, butikk eller serveringsteder, etter 10 timer dag så er man bra utsultet uten frokost

Takk, j-egl2023
      Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2023

Hei

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke fikk din frokostpakke som bestilt. Frokost er et av de viktigste måltidene for dagen. Jeg tar med meg dette internt hos oss for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi hadde en stor fotball turnering på Hamar denne perioden, men du har helt rett i at foreldrene skulle sakt i fra til sine barn.

Anmeldt 23. mai 2023

• Reisetype: Reiste med familie
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2023

Anmeldt 13. mai 2023

Veldig fornøyd med oppholdet! Topp service, flotte rom og hotellfasiliteter! Hotellet ligger sentralt i Hamar sentrum og med gangavstand til mange av byens turistattraksjoner! Jeg anbefaler og foretrekker Scandic!

• Renslighet
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Takk, maliarnt

Hei

Takk for alle gode ord og takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.

Anmeldt 20. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023
      • Reisetype: Reiste med familie
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2023