Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dato for oppholdet: juli 2023
Frode Aakerland, Daglig lederScandic Hamar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. juli 2023
Hei Line

Takk for alle fine ord og takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.

kr 1 949
    kr 790
14.1 km fra Scandic Hamar
kr 1 640
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bestill i dag, gode priser
    17.1 km fra Scandic Hamar
    Se flere hoteller i Hamar
    Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

Hadde en natt på hotellet, var for sliten til å dra ut å spise. Ble anbefalt Bistro Nordic i 2 etg på hotellet. Der ble jeg møt av en trivelig servitrise som tok meg til ønsket bord. Hun var vrldig imøtekommen, fulgte meg opp og såg meg hele veien. Følte meg sikelig vartet opp under hele middagen. Jeg ble anbefalt kalv, noe jeg slo til på. Den sto til all forventning. Sikkelig god opplevelse all in all. Anbefaler alle som ligger på Scandic Hamar å ta turen opp til Bistro Nordic.

Reisetype: Reiste alene
    Takk, Road47631469369
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Hei

Tusen takk for alle gode ord om bistro og takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.

Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Vi var så priviligerte at vi fikk rom i "nydelen" på hotellet. "Snilt gjort" tenkte jeg, helt til vi våknet til anleggsarbeidet som pågår ved siden av hotellet.
    Det var også temmelig varmt og ikke mulig å åpne vindu. Det er riktignok ventilasjonsanlegg på rommet.
    Hotellet ligger sentralt plassert ift sentrum. Bra kjøpesenter 2 min gåtur unna.
    Oppsummert: Unngå forlegning på vestside av hotell. Kan også være sjenerende bilstøy fra hovedgata.

Romtips: Mye biltrafikk som kan være forstyrrende. Stor parkeringsplass rett nord for hotellet, 1 min unna. Easypark sone 3202. Gratis mellom 1700-0800, samt søndager.
    Takk, Eystein B

Hei Eystein B

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager om du opplevde støy, det bygges parkeringshus hos naboen vår, dette rår ikke hotellet over.

Anmeldt 12. juni 2023

• Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Frode Aakerland, General Manager på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2023

Anmeldt 4. juni 2023

Mye barn som løper fram og tilbake i gangene og hyler, hørtes ut som det var fritt fram, de fikk gjøre som de ville ingen tilsnakk fra foreldrene.
    Bestilte frokost pakke dagen før avreise og fikk da beskjed om at det var ingen problem det skulle ordne, skulle sjekke ut kl 04:30, men fikk beskjed når jeg skulle hente den om at kjøkkenet var stengt.
    Hvorfor fikk jeg ikke beskjed om det dagen før så kunne jeg ha ordnet meg selv med mat, fikk beskjed om at jeg kunne ta meg en muffins, dette er alt for dårlig, hadde ingen mulighet å kjøpe meg mat på dagen pga at jeg jobber på jernbanen og ingen kiosk, butikk eller serveringsteder, etter 10 timer dag så er man bra utsultet uten frokost

Dato for oppholdet: mai 2023
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, j-egl2023
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2023

Hei

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke fikk din frokostpakke som bestilt. Frokost er et av de viktigste måltidene for dagen. Jeg tar med meg dette internt hos oss for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi hadde en stor fotball turnering på Hamar denne perioden, men du har helt rett i at foreldrene skulle sakt i fra til sine barn.

Anmeldt 23. mai 2023

Dato for oppholdet: mai 2023
    • Reisetype: Reiste med familie
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Frode Aakerland, Daglig leder på Scandic Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2023