Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (478)
Filtrer anmeldelser
478 resultater
Vurdering fra reisende
91
185
122
49
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
185
122
49
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 478 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet virket greit og sentralt plassert i byen. Lobby/resepsjon var trang og kunne ikke tilby et fellesområde der flere kunne sitte og kose seg.
Frokosten var veldig rotete og virket dårlig planlagt med tanke på de restriksjoner som vi ligger under pt.
Mest betegnende ordet er vel kaos.
Fikk god info om frokosten ved ankomst, bortsett fra hvor den fant sted.
Å bli henvist til rommet for å spise er ikke holdbart, da bør gjester anmodes om å gjøre oppholdet i frokostsalen så kort som mulig for at andre får komme til.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, kolbj_rnl966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Victoria Hotel Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

God ettermiddag.

takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at opplevelsen ikke ble som forventet hos oss denne gangen, men håper likeel vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning, slik at vi får rettet opp ditt inntrykk av oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Hotellet ligger veldig sentralt i Hamar sentrum. Jeg fikk et rimelig enkeltrom, med god plass, rom 502. Det var rent og vendte ut mot en relativt stille bakgård.
Resepsjonistene gjorde jobben sin, men smilet manglet.
Kort sagt: Hotellet er helt greit

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Victoria Hotel Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

God formiddag Lars.

takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang du legger turen innom Hamar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to nettets opphold på First Hotel Victoria på Hamar i slutten av juni. Vi ble møtt med en person i resepsjonen som var opptatt med PC arbeid. Hun så ikke på oss, og etter å ha stått der et par minutter sa hun bare « et øyeblikk», for så å jobbe videre enda en stund. Da hun endelig så seg tid til å snakke med oss, fikk vi avtalt frokost dagen etter. ( vi hadde sjekket inn tidligere om ettermiddagen, og skulle nå avtale frokost dagen etter pga korona restriksjoner) . Vi kunne velge mellom varm eller kald frokosttallerken, noe vi gjorde. Vi ble spurt om når vi ville spise frokost dagen etter. Vi foreslo halv ti, men fikk beskjed om at da hadde de stengt. Vi måtte spørre om når frokosten holdt åpen. Vi måtte spørre om hvor frokosten ble servert. Vi gikk ingen informasjon fra resepsjonisten. Svarene vi fikk var som dette: Frokosten er jo i tredje etasje, litt irritert for at vi spurte . Da vi kom opp til rommet, var det døde fluer, spindelvev og flueskitt i vinduskarmene. Spindelvev hang flere steder i taket . Det var ingen drikkeglass, og omtrent tomt for toalettpapir . Det var ingen beklagelse da vi sa at det var tomt for toaletttpapir. Frokosten dagen etter var et kaos.Det var ingen spørsmål om allergener. Det var enten varm eller kald tallerken, som vi fikk servert . Mannen min hadde nesten spist opp sin mat da jeg fikk frokost. I tillegg var det tørt brød , og pålegg som bar preg av å ha ligget i romtemperatur alt for lenge . Her kommer vi ikke tilbake, nei..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, oldy123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Victoria Hotel Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

God morgen.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en fyldig tilbakemelding. Jeg beklager at oppholdet ikke stod til forventningene denne gangen. Episoden er tatt opp med vår nattresepsjonist, og tilbakemeldingene angående renhold og frokost er tatt opp med de respektive anledningene. Jeg håper likevel vi kan ønske dere velkommen tilbake til oss, slik at vi får rettet opp inntrykket dere sitter igjen med. Ta gjerne kontakt direkte ved eventuell bestilling, slik at vi får ordnet med et ekstra hyggelig rom til dere.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Bodde her 2 netter i Juni. Jeg skulle møte et familiemedlem jeg ikke hadde sett på lenge og vi skulle bo på hotell sammen mens vi gjorde andre ærend. Av den grunn hadde vi oppgradert rommet i bestillingen. Med det samme vi kommer inn på hotellrommet blir vi møtt av en vegg av varme. (For ordens skyld var det rett i overkant av 30°c og vindstille på Hamar disse dagene). I boken på rommet står det at knapp til air condition fins ved vinduet. Denne knappen finner vi ikke. Men vi finner flere døde edderkopper på gulvet. Når man trekker gardinene fra vinduet i håp om å få åpnet vinduet og få inn luft oppdager man store levende edderkopper på innsiden av vinduet. På utsiden hvor vindusåpningen er finner vi også x antall edderkopper med spinn som kryper i alle retninger. Vinduene måtte holdes lukket i håp om at ikke flere kom seg inn i rommet. Resepsjonen tilbød ingen bistand til rengjøring av rommet, men flyttet oss til en nytt rom. I dette rommet skjedde nøyaktig det samme som i det første rommet vi ble tildelt. Vi fikk også beskjed om at hverken dette eller noe annet hotell i Norge hadde aircondition slik at vi bare måtte innfinne oss som gjester slik som de andre gjestene på hotellet. I tillegg til dette bestilte vi frokost(som må gjøres pga covid-19). Det man fikk servert stod ikke i stil til hva som stod oppskrevet på bestillingsmenyen. Man ble feks lovet toast, men fikk utdelt grovt surdeigsbrød. Samt iskald, hard og smakløs eggerøre sammen med tomatbønner. Man fikk også utdelt svært lite mat og endte opp med å gå sulten fra frokostsalen. Dette hotellet vil vi aldri besøke igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tjo0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Victoria Hotel Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

God morgen.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Her har vi virkelig ikke gjort vårt for at oppholdet skulle bli som forventet, jeg beklager dette. Dine tilbakemeldinger er tatt opp med de respektive avdelingene, dette er virkelig ikke slik vi vil fremstå som hotell. Jeg håper likevel vi kan ønske dere velkomne ved en senere anledning, slik at vi får en mulighet til å rette opp inntrykket dere sitter igjen med. Ta gjerne kontakt direkte med meg for bestilling.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Store hotellrom, litt for myke senger. Finnes ingen mulighet for nedkjøling av rom under tropenatt. Dusjhodet faller av i dusjen. Frokost under covid19 - pandemien har de løst med å spørre hver enkelt hva de vil ha, og serverer noe helt annet enn du har bestilt. Fikk også kun 2 små brødskiver, personalet i spisesalen virket irritert.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Victoria Hotel Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

God morgen Carina, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Jeg beklager at frokostopplevelsen ikke stod til forventningene denne gangen, men håper likevel vi kan øsnke dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser