Vi hadde en natt her før vi skulle videre. Ikke et veldig barnevennlig hotell, vi bodde i 6 etasje, var kun barnesikring på det ene vinduet, det andre vinduet gikk ikke ann å lukke.
Var fine bad kan jeg siMer
- Gratis Wi-Fi
- Bar/lounge
Var fine bad kan jeg siMer
God ettermiddag, Mariann.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter endt opphold. Vi skal få ordnet den manglende barnesikringen på vinduet, takk for at du sa i fra. Vi håper vi kan ønske dere velkomne igjen til oss ved en senere anledning.
Vi fikk rom i 6. etasje, et rom helt uten ventilasjon. Kun et litt vindu, ut mot en «mellomveranda». Luften var derfor tett, og varmen betydelig. Vanskelig å gå sove.
Rommet og badet var ikke skikkelig rengjort. Det lå ting igjen i dusjen og på teppet/gulvet. Et av håndklærne som hang der var møkkete.
Dette var ikke Thon verdig!
God kveld, og takk for din tilbakemelding etter endt opphold.
Vi beklager at oppholdet hos oss ikke ble som forventet denne gange. Vi håper likevel vi kan ønske dere velkomne igjen ved en senere anledning, slik at vi fr en mulighet til å rette opp deres inntrykk av oss. Ta gjerne kontakt på forhånd, slik at vi kan holde av et rom som passer deres behov.
Bra mottagelse. Bra rom men ingen A/C. Bra dusj. Frokosten var rikelig og god, men vårt største minus vsr at det var altfor mange mennesker til frokost. Det var satt ut alt for mange bord for tett. Når vi vet det vi vet om dråpesmitte og avstander til andre i disse corona tider, var det slitsomt. Utdeling av hansker samt bestilling av frokost til bestemte tider var godt ment, men totalt sett er vi nå redde for å få corona fra frokosten. Altfor tett mellom bordene. Her må det mye strengere regler til. Synd, da det ellers var et fint Hotel. Styr unna dette til Corona er over.
God kveld, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi har nå utvidet våre frokosttider, slik at vi får en mulighet til å spre gjestene mer. Vi håper vi kan ønske dere velkomne igjen til oss ved en senere anledning, ah en fortsatt god sommer.
Lite rom som bar preg av at det ikke hadde vært vasket skikkelig på lenge. Skoavtrykk på veggen ved sengen. Blodspor på vegg og list på bad. Tykt lag med støv flere plasser, blandet annet på donedtrekket (et kontaktpunkt som absolutt burde være helt rent). Vi gav beskjed i resepsjonen om skittent rom og fikk beskjed om at de skulle undersøke/utbedre. Ingen reinhold vart gjort, var forsatt like skittent etter vi kom tilbake fra tur. Ingen oppfølging i etterkant fra hotellet sin side. De virket rett og slett ikke interessert i vår tilbakemelding. Vi overnattet 1 natt. Frokosten var grei, var tom for juice kl 08 om morningen.
Hei Kathrine, og takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at oppholdet ikke ble som forventet hos oss denne gangen. Vi ønsker dere gjerne velkomne igjen til oss ved en senere anledning, slik at vi får en mulighet til å rette opp inntrykket. Jeg ønsker da gjerne at dere tar direkte kontakt med meg slik at vi kan ordne et ekstra hyggelig rom.
Meget bra Hotel. Veldig sentralt i Hamar. Kort vei fra Hamar Tog Stasjon. Bra rom. Veldig bra Frokost. Hyggelig betjening som også snakket til oss gjester. Kommer gjerne tilbake for flere overnattinger en annen anledning da jeg kommer til Hamar igjen.
God kveld Vidar, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en fantastisk tilbakemelding etter endt opphold.. Vi setter stor pris på dine ord, og ser frem til at vi kan ønske deg velkommen igjen til oss.
Tradisjonsrikt hotell midt i sentrum med kort avstand ti et stort utvalg av restauranter og kino etc. Vi hadde rom med utsikt til Mjøsa, og rommet og badet var rent og greit. Men det er lytt mellom rommene. Man merker ikke så mye til at det er et så gammelt hotell annet enn at serviset er påført hotellets startår og i 2.etasje er det brev fra Edvard Much hengt opp på veggene. Frokostbuffeten var veldig bra! Kommer gjerne tilbake hit!
God kveld Ingeborg, og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen til oss neste gang du besøker Hamar.