Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 173
Fullt refunderbart før fre. 15. des.
Expedia.com
USD 183
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
Vio.com
USD 145
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
Hotels.comUSD 182
PricelineUSD 173
StayForLong
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 12. juli 2022

Bodde her i fem netter i forbindelse med feriereise.

Mye bra å si om Victoria Hotel! Beliggenheten er tipptopp, rett ved "det meste" og fra rommet hadde jeg strålende utsikt over Mjøsa. (Hvis du er lettsovet, kan beliggenheten imidlertid være en ulempe, da mange av de lokale heltene på Hamar finner stor interesse av å kjøre "stripa" utenfor på kvelds- og nattestid, med høy musikk og bråkete motorer.)

Superhyggelig betjening, både i resepsjonen, i frokostsalen og de som rengjorde rommene. Alt var også veldig rent, pent og vedlikeholdt.

Den eneste skuffelsen var selve rommet. Til tross for at jeg booka superiorrom, var det fryktelig trangt om plassen. Badet var så knøttlite at jeg måtte gå ut i rommet når jeg skulle tørke meg etter å ha dusja. Rommet mangla også hyller og skap for å pakke ut av kofferten. Rommene passer kanskje best for de som bare skal være en natt eller to?

Totalt sett en god hotellopplevelse på Hamar.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Rune H
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Thon Partner Hotel Victoria Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Hei Rune, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en fyldig tilbakemelding etter endt opphold. Vi ønsker deg gjerne velkommen igjen til oss neste gang du gjester Hamar. Ta kontakt på forhånd, så kan vi finne et rom som passer dine behov for langtidsopphold.

Anmeldt 29. juni 2022

Nokså slitent rom som kunne trengt en malerkost. Godt det bare var meg, for det var ikke kjempegod plass. Mitt rom vendte mot bakgården, hvilket sikret kontinuerlig motordur fra lufteanlegget (mens de som hadde rom mot Mjøsa klagde på feststøyen), for vinduene måtte stå på full åpning siden det ikke var noen AC til å håndtere sommervarmen (men bare det ene lot seg åpne skikkelig, det andre kolliderte med et gigantisk lufterør...).
Bra frokost med ok utvalg.
Fin plassering, nær togstasjonen og sentrumsgatene, en liten halvtime til Domkirkeodden.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, llrree
Siri-Lill Resepsjonssjef, Guest Services / Front Office på Thon Partner Hotel Victoria Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2022

God kveld.

Takk for din tilbakemelding, vi tar med oss dine synspunkter videre på vår vei mot forbedring

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Viktoria var et helt ok hotell for konferanse. Det ligger i byen litt nær togstasjonen som medførte noe støy i konferanserommet. Også litt uoversiktlig møterom. Jeg bodde i 7 etg. Og det var ok rom men litt sjenerende vifte støy. Frokosten er svært god og personalet var hele tiden hyggelige.

Romtips: Ingen parkeringsmulighet er litt utfordrende om en ankommer med bil.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Håkon Frode S
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Thon Partner Hotel Victoria Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding, jeg håper vi kan ønske deg velkommen igjen til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 25. mai 2022

Rommene har lav standard - typisk 90-talls som er pusset opp. Mye fremmede hår i sengetøyene, dusj og blandebatterier som fungerer dårlig, en del støy fra gang og heis og utelivet på utsiden. Frokosten var var bra og servicen også.

Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, Jonathanmann85

God ettermiddag, og takk for tilbakemelding. Vi tar dine synspunkter med oss videre for å kunne forbedre vårt produkt, og håper vi kan ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning

Anmeldt 6. februar 2022

Jeg bestilte ett dobbeltrom, i den tro at ett dobbeltrom er beregnet for to personer. Men her måtte jeg betale ekstra for å ta med min kjære på hotellet. Det er første gangen jeg har opplevd noe sånn. Renholdet på rommet er vel så som så, på den måneden jeg var der, ble det skiftet på sengen en gang (!!!) skitne glass måtte jeg spørre selv om å få bytte til rene. Frokostbetjeningen var da særdeles hyggelig og imøtekommende på alle mulige måter.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, VidarS37
Siri-Lill Høyem, Guest Services / Front Office på Thon Partner Hotel Victoria Hamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2022

God kveld, Vidar, og takk for din tilbakemelding etter endt opphold. Selv om man bestiller et rom beregnet for 2 eler flere personer differensieres prisen etter hvor mange personer som bor på rommet. Dette i ft ekstra frokost, renhold samt sengetøy. Om dette kommuniseres dårlig på våre hjemmesider vil vi gjerne ha en tilbakemelding på dette. Jeg beklager at renholdet ikke var som det skulle under oppholdet, og håper du sa fra i vår resepsjon, slik at vi kunne gjøre noe med det. Vi ønsker deg lykke til med videre lokførerutdanning, og håper selvsagt at vi kan ønske deg velkommen igjen til oss ved en senere anledning.