“Den verste espresso”
Anmeldelse av Hygge Hamar

Hygge Hamar
Vurdert som nr. 30 av 82 Restauranter i Hamar
Anmeldt 4. april 2024

Den verste og dyreste lunken espresso i hele Hamar. Det var ikke en espresso i det hele tatt. Ville ikke prøve noe som helst der mer.

Dato for besøk: april 2024
Takk, traveler2014666

Anmeldt 31. mars 2024

Hyggelige, avslappede og tilstedeværende servitører. God mat og dessert. Flott beliggenhet og utsikt fra 2. etasje.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, T5764RSheidin
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Vi var der en tidlig fredag kveld. Halvfullt. Ventet et kvarter på å få menyen, ytterligere et kvarter på å få bestilt. Maten kom etter en halvtime. Vi bestilte fish and chips, en wok og en salat med scampi. Alt smakte godt. Ingen kontakt med servitør etterpå før vi selv tok kontakt og ba om å få bestille kaffe og dessert. Etter 20 minutter måtte vi bare avbestille og betale for hovedretten, ellers hadde vi kommet for sent til en forestilling. Oppsummert alt for treg og uoppmerksom service!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, annesG2097NM
Anmeldt 3. oktober 2023 via mobile enheter

Jeg spiste elgburger fra Hafjell, den var god. Kjæresten spiste american burger (eller noe i den duren), og han sa det var den beste burgeren han har smakt.
Bra pris. Hyggelig personale. Desserten (sjokolademousse) var ikke bra - den var smakløs.
Sjokoladefondanten var god.

Dato for besøk: september 2023
Takk, veronicag1990
Anmeldt 1. september 2023 via mobile enheter

Fantastisk sted, utrolig koselig og fantastiske servitører. Kjempe god mat og fantastisk service, anbefaler å dra til dette stedet.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, 1234ghpjs

Reisende som så på Hygge Hamar, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Hygge Hamar? Del dine erfaringer!