Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat God service”

Royal India Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 6 av 52 Restauranter i Hamar
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

En veldig hyggelig restaurant, nydelig mat, god Indisk atmosfære, og veldig god service.
Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, trondcookt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 258 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

God mat. Hyggelig sted. Hyggelig servering. Betjeningen er høflige men lar deg være i fred. Spiser gjerne der igjen :-)

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, TravelinNorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

For ett år siden besøkte jeg denne restauranten for første gang. Nok en gang er jeg på jobbreise i Hamar, og nok en gang valgte jeg denne restauranten. Hyggelig atmosfære med god mat. Anbefaler Chicken Tikka Masala og kan brød. Jeg kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Hmorisse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Restaurant som holder åpent til kl 23.00 og ikke serverer når kunder kommer kl 22.10! Skyldte på at kjøkkenet stenger før - men de kunne ordne take away???? (Hvis de kan lage mat til take away så kunne de vel latt oss spise der!!!)
Service?? NOT!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, maiaono1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 6stykker som valgte å prøve royal India. Servicen var god maten kom raskt å alle fikk mat samtidig. Maten smakte bra. Er du sugen på indisk bør du absolutt prøve royal India

Dato for besøk: august 2018
Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Royal India Restaurant og Bar, så også på

 

Har du vært i Royal India Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din