Har vært her flere ganger å blir sjelden skuffet! Veldig bra mat og god service. Kan anbefales!😀😀😀😀😀
38–42 av 293 anmeldelser
Rask servering og hyggelig betjening. Veldig gode smaker og nydelig saus. Medium var passe sterkt for vår gane. Hvitløks nan brød smakte fortreffelig😋 servitørens anbefaling på vin passet godt. Tusen takk for oss. Vi kommer gjerne igjen!
Min kone og jeg var skjønt enige om at dette var et ypperlig måltid. Det er ikke ofte vi tar oss bryet å «anmelde» et restaurantbesøk. Nydelig mat, hyggelig betjening og grei pris. Vi kommer gjerne tilbake
Beste indiske maten vi har spist: her får du mye mat for pengene, fantastisk nanbrød og kjempegod service. Dersom du er sulten i Hamar og har cøliaki er dette et trygt valg. Fire tomler opp fra oss!
Vi var fire venner som tok et drop-in besøk. Vi fikk hyggelig mottakelse. Vi hadde alle forskjellige retter, og vi var alle meget fornøyd med velsmakende mat. Fikk forslag til vin, som passet godt til maten. Eneste lille ting var at de kunne tilbudt oss å dele regningen, da vi alle skulle betale hver for oss.