Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig!”

Royal India Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 5 av 55 Restauranter i Hamar
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Dette er bra! Hyggelig atmosfære; du blir tatt godt i mot av hyggelige ansatte. Her får raskt bestilt det du ønsker, og maten kommer raskt. Og hvilken mat! Vi spiste butter chicken som er blant de beste vi har spist. Stedet fremstår som veldig rent og ryddig, noe vi setter stor pris på ikke minst under en pandemi. Anbefales (av noen som har besøkt MANGE indiske restauranter!

Dato for besøk: september 2020
Takk, jonnys2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (266)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 266 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020

Med en gang du kommer inn, kjenner du en velkjent lukt av Indisk mat. I tillegg til den behagelige lukten, er det et ryddig og fint lokale, med et behagelig lys. Og «behagelig» er et ord som går igjen. Personalet er veldig rolig, dandert - og behagelig. Ingen stresser rundt, og du blir ikke presset til å velge en rett fra menyen, kelneren tok seg god tid. Det er ikke høy musikk i lokalet, men på toalettene spiller de Indisk musikk, men den er rolig og behagelig. Når det kommer til maten, har jeg ikke smakt lignende i Norge ennå. Jeg vil beskrive det som forskjellen på en billig og dyr whiskey. Smaksopplevelsen har flere dimensjoner ved seg i denne indiske maten. Det er helt noe annet enn jeg har opplevd tidligere. Spektret av smakene kan bare beskrives som et fyrverkeri. Denne kvelden har virkelig vært minneverdig, takk!

Dato for besøk: september 2020
Takk, ImmyBog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Har vært her flere ganger å blir sjelden skuffet! Veldig bra mat og god service. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erlendm287
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Rask servering og hyggelig betjening. Veldig gode smaker og nydelig saus. Medium var passe sterkt for vår gane. Hvitløks nan brød smakte fortreffelig servitørens anbefaling på vin passet godt. Tusen takk for oss. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gurosd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg var skjønt enige om at dette var et ypperlig måltid. Det er ikke ofte vi tar oss bryet å «anmelde» et restaurantbesøk. Nydelig mat, hyggelig betjening og grei pris. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 779oliverd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Royal India Restaurant og Bar, så også på

 

Har du vært i Royal India Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din