“Skuffende”

Restaurant Royal India
Vurdert som nr. 4 av 82 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Royal India holder til i Strandgata i Hamar. Restauranten har en behagelig atmosføre med rolig beslysning. Hos oss passer vi på at du er gjesten, og vi gjør alt for at du skal få en så god matopplevelse som mulig.Vi tilbereder maten etter ekte indiske tradisjoner, og bruker kun de beste råvarer.
Anmeldt 29. februar 2024 via mobile enheter

Vi var fire venner som hadde booket bord en lørdag kveld. Ble vist til bordet og fikk menyene raskt, men der stoppet servicen. Satt i drøyt 25 minutter før vi hentet en servitør og ba om noe å drikke. Ventet ytterligere 30 minutter på maten, og da den kom var samtlige bestillinger feil. To nabobord ventet lenger enn oss, også der med feil i bestillinger og retur av mat. En «platt» beklagelse fra innehaver.
Hjelper lite at maten egentlig er veldig god, når de roter med bestillingene og servicen er elendig.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, kristine525

Anmeldt 30. juli 2023 via mobile enheter

Fikk lyst på Indisk mat i kveld , så vi stakk innom her. Fikk et 2 manns bord innerst i lokalet. Helt standard Indisk meny. Bestillte papadoms … dette skulle de ha over 50 kroner for. På mange andre Indiske restauranter er dette gratis. De jeg fikk var dessuten helt mjuke så de hadde tydeligvis ligget lenge. Klagde til en hyggelig servitør og fikk nye sprø papadoms.
Til hovedrett valgte jeg kylling Korma og Dal. Fruen valgte en lammerett. Kyllingen smakte greit, men ikke noe mer. Savnet smak av krydder!! Ikke bare chili sterkt !!
Linsene likeså… delvis smakløst . Lammeretter til fruen var kjedelig både å se på og av smak.

Dette føyer restauranten inn blant de lite spennende plassene jeg har vært på… desverre.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, trond116
Anmeldt 23. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig indisk mat og en trivelig restaurant. Hyggelige og oppmerksomme kelnere. Vi spiste kunn hovedretter med nan og raita. Så gode nanbrød og retten av lam smakte himmelsk. Anbefales

Dato for besøk: juli 2023
Takk, JoGrGu
Anmeldt 13. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk plass med kjempegod mat og for en service ☺️ Du blir sett med samme du kommer inn og fulgt opp gjennom hele måltidet. Anbefales av en foodie ❤️

Dato for besøk: april 2023
Takk, Charlotte L
Anmeldt 10. april 2023

Greit lokale, grei betjening. Hadde Mango kylling og frukt nan-brød; ein god kombinasjon om du liker litt søt mat.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Trehar

Reisende som så på Restaurant Royal India, så også på

Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Restaurant Royal India? Del dine erfaringer!