Flott plass, gode guider på museet, og mye historie å se. Men litt for dyrt i klatreparken... les mer
Et velstelt område med masse historie. Her finnes det flotte muligheter for utforsking for enhver... les mer
Høytidelig ramme for bryllup, interessante historiske vandringer, hagevandring med blomster og urter fra flere tidsepoker,,kaldt og stemningsfullt julemarked, og veldig mange foto objekter ! Vel verd et besøk sommer som vinter.
Takk for de mange besøkene, og at du deler vårt mangfold med andre her på TripAdvisor! :)
Museumsområdet på domkirkeodden gir deg både historisk føde, mat og drikke etter behov. I sommerperioden er det guidede turer som gir deg innblikk i hva og hvordan man levde på Hamarkaupangen i årene før reformasjonen. På museumsområdet finner du flere badeområder som egner seg for familier og for den eldre garde.
Det skjuler seg også en skjermet naturiststrand for de som ønsker det.
Takk for din hyggelige og gode oppsummering av hva man kan oppleve om man legger en sommerdag til Domkirkeodden! 😊
Supert sted å reise på utflukt, natur og museum på samme sted. Ville nok ha tatt en omvisning om jeg reiser en gang til. Supert å hoppe i vannet etterpå om temperaturene tillater det
Hei Line.
Takk for besøket, vi setter veldig pris på at du har tatt deg tid til å dele slike godord om stedet vårt her. Velkommen tilbake! :)
Svært spennende museum med arkeologiske utgravinger og formidling av middelalderhistorie. Anno Museum er et av landets største museum etter konsolidering av en rekke museer og bygdetun i Hedmark. Spennende friluftsmuseum med bygninger fra 1600, 1700 og 1800-tallet. Stort og naturskjønt friluftsområde ned til Mjøsa med badeplass og gangstier langs Mjøsas bredder. Botanisk hage med mange historiske urter og krydderplanter. Hamardomen er spektakulær. Den og og rester av bispeborgen må oppleves. Dyktige unge og hyggelige guider. Spennende kunstutstilling i sommer.
Hei Knut.
Takk for besøket og den fyldige og meget hyggelige omtalen du har valgt å dele her på Trip Advisor. Det gleder oss stort! :)
Spennende arkitekturr, flott akustikk, engasjerte guider, flotte omgivelser, ta en dag med bading og picnik ved Mjøsa etter omvisning
Hei, og takk for en kort og flott oppsummering av hvordan man kan få en flott sommerdag her på Domkirkeodden.
En historisk opplevelse og flott tatt vare på ruinene ; ) var heldig med været og så naturen og utsikten var nydelig , passer for både familie og voksne , og når det er fint vær er det mange plasser å sitte ute ; )
Men beregn god tid 1.5-2 timer sånn at dere får med dere alt 😊 god service og hyggelige personalet 😇
Tusen takk for anmeldelsen! :)