Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Absolutt verd å oppleve

Trekker litt i karakter fordi det ikke var noen servering i Restaurantvogna. Etter å ha spasert fra... les mer

Anmeldt 24. august 2020
ExoticTravelTom
,
Nedre Eiker, Norge
Fint og engasjerende museum

Jeg fryktet at det skulle være et veldig tørt museum, men man hadde klart å skape mye interessant... les mer

Anmeldt 14. juli 2020
anchr65
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Les alle 78 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (78)
Filtrer anmeldelser
78 resultater
Vurdering fra reisende
29
37
12
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
37
12
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 78 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018

Ta en tur, dere vil ikke bli skuffet. Fantastisk. Det er bare å ta seg en tur. Det er et must for jernbaneinteresserte. Bare det å få klyve opp i det berømte Dovregubben loko,otivet var stort, for meg.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, 201birgerm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Fint museum. En del ting som ikke virket slik det skulle.. Men kjempe fint ute område, slik at man kan F. Eks ta med hunden. Også mulighet til å sitte ved vannkanten og bare nyte utsikten.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 750annkristina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Interresant museum. Selv om man ikke primært er interessert i tog, gir museet flotte tidsbilder av forgangne tider - iinnendørs og i et stort parkområde.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, TravelinNorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018

Her er det mye å se for toginteresserte. Uteområdet er veldig fint; en park hvor man kan se på de gamle stasjonsbygningene, ta en tur med Tertitten, og Kntertitten for barna. Mange forskjellige lokomotiv - av svært varierende størrelse - å se i lokomotivstallen. Hovedutstillingen inne er også fint lagt opp, med mange spennende detaljer å se på.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, jabibro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig flott museum som ligger på en idyllisk plass. Ta Tertitten toget, se Dovregubben og mange, mange andre damplokomotiv. Knertitten mini tog er populært for de små.

Ryddig og rent.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 387espenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser