Overraskende bra.

Overraskende bra selv en vintersøndag med stengte lokomotivhaller. Utstillingen i hovedbygget var... les mer

Anmeldt 4. februar 2024
svein602
Trondheim, Norge
Fint og engasjerende museum

Anmeldt 14. juli 2020
anchr65
Lillehammer, Norge

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Jeg fryktet at det skulle være et veldig tørt museum, men man hadde klart å skape mye interessant ut av utstillingene. Deler av museet er utendørs langs en kort jernbane der de kjører veterantog, så det egner seg for en utflukt i området.

1  Takk, anchr65
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig kjekt besøk. Litt for alle aldersgrupper.
Flott klatrepark ved museumet.
Kafeen hadde hode produkter og god service.

Takk, hegeb_eb
Anmeldt 8. juli 2020

Jeg har lenge planlagt å besøke dette museumet. Jeg er en smule skuffet etter besøket, dels fordi utstillingene var mye mindre enn jeg hadde trodd, dels fordi jeg gikk derifra uten særlig mye ny kunnskap.
Utstillingene av lokomotiver og vogner er bra. Men jeg savner historien knyttet til utviklingen av jernbanen i Norge, og hvordan den har virket inn på den norske samfunnsutviklingen. Det var gode og informative tekster, men ingen informasjonsfilmer.
Inngangsprisen: 100 kroner pr person, høynet forventningene. I forhold til prisen ble jeg skuffet.

2  Takk, Lars Vagle S
Anmeldt 6. november 2019

Stedet er for de som er ute etter historie, og nostalgi ! Stort utvalg av lokomotiver, samt at en kan være med å kjøre veterantog i sommerhalvåret !

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, perantonsen
Anmeldt 20. januar 2019

Fikk en grei omvisning av en meget kunnskapsrik guide. Dette museet bør vel helst besøkes på sommers tid, da det er beliggende midt i en fantastisk park. Norsk jernbanehistorie er vel verdt å få et overblikk over, da det har grepet voldsomt inn i utviklinga av store deler av landet

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, Jostein G