Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kreativt konsept med cafe”
Anmeldelse av Larsen

Larsen
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Hamar
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Kreativt konsept med cafe og souvernirer samt klær og utstyr i en utrolig god ambience. Enkel men god meny.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Travellerall0ver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 55 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

- Fantastisk utsikt mot Mjøsa
- Stort utvalg av kaffe
- Gode lunsjretter
- Behagelig atmosfære

Topp 1 plasser å besøke i Hamar

Dato for besøk: september 2019
Takk, photokokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte Larsen første gang rundt oppstarten, ble da skuffet over sittekomfort og betjening og har dermed ikke vært der på flere år.

Ga det en ny sjanse en soldag i april, fornøyd med baguett og smoothies, men de var tomme for ingredienser til smoothie bowls. Noe dårlig forberedt til helgen. Tullet også med bestillingene og lagde feil smoothie. Fikk dog 20% på baguetten.

Gikk derfor tilbake et par dager senere for å smake en bowl. Den var helt fantastisk! Men servicen er dessverre ekstremt dårlig, sure unge jenter bak kassa, og dårlig prepp som gjør at en smoothie bowl tar et kvarter å lage, en formiddag hvor det knapt var andre mennesker der. 135 kr for en smoothie bowl. Overraskende god størrelse på den.

Skulle håpe det var noen voksne folk som kunne sørge for effektivitet og service der snart. Aldri sett noen over 25 år der. Service er 80%!!

Maten jeg har spist der har vært bra til å være hedmarksstandard. Synd man ikke føler seg ønsket og velkommen. Gang på gang.

Dato for besøk: mai 2019
3  Takk, Ninaass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Hyggelig kafe og butikk, med god kaffe og noen bord ute i solen på fortauet også. Står at det er stengt på søndager her på Tripadvisor, men det var åpent den søndagen jeg var der...

Dato for besøk: april 2019
Takk, peterhL2333AV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019

Her var det jammen stress en lørdag formiddag, 3-4 superunge, superstressa kids (servitører) som gjorde sitt beste for å holde tritt med tilstrømmingen av gjester, med mer eller mindre hell, mye støy og lite plasser. Da jeg omsider fikk latten, så var den nesten kald, og kaken jeg bestilte var blitt glemt... Nja..kommer jeg tilbake..? Neppe, hvertfall ikke på en lørdag :-/

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
1  Takk, MarianneA908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Larsen, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Larsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din