Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste pizza men også restauranten som har SÅ mye mer!”
Anmeldelse av Pizzanini

Pizzanini
Vurdert som nr. 10 av 54 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. desember 2018

Et must å besøke når du er på Hamar! Byens beste pizza men både biff, pasta og andre småretter som er fortreffelig!
Hyggelig personale og meget god service! Alltid smekkfullt med folk:) Take away like digg som å få det servert i restauranten

Dato for besøk: november 2018
Takk, mmalinchristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (243)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5559 av 243 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Biff og bursdag her blir aldri feil. Fantastisk god innlevelse og fellessang for jubilanten. Gleder meg til jeg har bursdag igjen

Maten er god også!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, mortenn262
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg skulle spise middag i Hamar , og ble anbefalt å gå på Pizzanini.Her var det hyggelig betjening,fint lokale og helt nydelig mat.Vi bestilte hver vår indrefilet med grønnsaker,og den var helt perfekt.Vi koste oss og hadde en hyggelig kveld .

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Badeanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Pizzanini Horten har en fantastisk pizza og en ypperlig service. Reiser dit ofte for å få norges beste Pizza.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Happiness322319
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Vi var en stor gjeng som inntok dette stedet en mandag kveld. Kjøkkenet var under ombygging så utvalget var noe begrenset. Men det de hadde var bra. Store og gode porsjoner. Trivelig betjening gjorde det til en fin kveld. Kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzanini, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Pizzanini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din