Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig betjening og god mat”
Anmeldelse av Pizzanini

Pizzanini
Vurdert som nr. 9 av 53 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat. Litt for store porsjoner ellers helt topp. Anbefaler denne restauranten til en pizzaaften.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gamlegaupr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 239 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Strenge smittevernstiltak medførte at vi i samme gruppe ikke fikk sitte sammen. Samtidig er det greit å bla i samme meny som alle andre og toalettene er ikke rene. Maten er kald, vi får feil mat og må vente lenge. Italiensk pizza er tredobbelt så tykk som den skal være og det serveres pasta med brun saus. Dyrt er det også...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ingunn72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi var to barn og fire voksne som besøkte restauranten denne kvelden. Det var mye folk i restauranten under vårt besøk, og vi fikk beskjed om at det kunne bli noe venting. Vi fikk allikevel god og effektiv service av en ung kvinnelig servitør.
Vi bestilte kyllingsalat, pizza og hamburger tallerken og alle var veldig fornøyde med måltidet. Anbefales hvis man ikke skal ha et måltid med hvite duker.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Svanefar1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi var der en helt vanlig torsdag i begynnelsen av juli. Stedet var stappfullt til tross for store lokaler.
Vi bestilte en pizza med tynn bunn til en helt grei pris. Det går faktisk en stund mellom hver gang en pizza bestilt ute er så god!
Trivelig servering, og en fantastisk pizza! En svært sterk firer!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AogAV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

De har god mat, men overpriset og veldig av menyen er bare i helg. Som biff, noen pasta og kylling retter osv. Alt vi valgte denne gangen var ikke der. Så har bare pasta og pizza på mandag, tirsdag, onsdag og søndag. Veldig skuffende.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vilden2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzanini, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Pizzanini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din