Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke god service”
Anmeldelse av Pizzanini

Pizzanini
Vurdert som nr. 9 av 55 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2020

Jeg og min kjæreste ble plassert på et bord ved inngangen og ventet lenge før en servitør kom for å ta bestilling. Vi bestilte forrett, og ble etter ca 15 minutter servert feil forrett. Til hovedrett bestilte vi en liten pizza og en burger. Burgeren kom på bordet, og der stod den i ca 10 minutter før pizzaen kom ut. Ingen forklaring eller unnskyldning fra servitøren på hvorfor det ikke ble servert samtidig.
Maten var grei, men ingen kom å spurte om alt smakte eller om vi ønsket mer å drikke. Fikk øyekontakt med fler av servitørene men ingen kom til bordet. Etter maten ønsket vi å bestille dessert. Dette fikk vi ikke gjort da ingen kom for å ta bestilling.
Som servitør selv syntes jeg ikke dette var bra, og håper for dems skyld at dette kun var et engangstilfelle.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Andrinesk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (243)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 243 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat. Litt for store porsjoner ellers helt topp. Anbefaler denne restauranten til en pizzaaften.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gamlegaupr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Strenge smittevernstiltak medførte at vi i samme gruppe ikke fikk sitte sammen. Samtidig er det greit å bla i samme meny som alle andre og toalettene er ikke rene. Maten er kald, vi får feil mat og må vente lenge. Italiensk pizza er tredobbelt så tykk som den skal være og det serveres pasta med brun saus. Dyrt er det også...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ingunn72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi var to barn og fire voksne som besøkte restauranten denne kvelden. Det var mye folk i restauranten under vårt besøk, og vi fikk beskjed om at det kunne bli noe venting. Vi fikk allikevel god og effektiv service av en ung kvinnelig servitør.
Vi bestilte kyllingsalat, pizza og hamburger tallerken og alle var veldig fornøyde med måltidet. Anbefales hvis man ikke skal ha et måltid med hvite duker.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Svanefar1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi var der en helt vanlig torsdag i begynnelsen av juli. Stedet var stappfullt til tross for store lokaler.
Vi bestilte en pizza med tynn bunn til en helt grei pris. Det går faktisk en stund mellom hver gang en pizza bestilt ute er så god!
Trivelig servering, og en fantastisk pizza! En svært sterk firer!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AogAV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzanini, så også på

 

Har du vært i Pizzanini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din