“God biff og hyggelig sted”
Anmeldelse av Steaks&Ribs - STENGT

Steaks&Ribs
Prisklasse: USD 14 - USD 48
Kjøkken: Amerikansk, Fra sørvestre USA, Søramerikansk, Steakhouse, Indiansk
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted med god mat. Særlig biffen var god. Kom sent og det var godt med plass. Serveringen var rask og upåklagelig. Beste stedet sier ungene på vår norgesferie.

Takk, frans68

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk fantastisk god mat. Topp kvalitet og god kombinasjon....grønnsaker,kjøtt,saus m.m
Sparerips medgift tilbehør biff kjøtt i biter med grønnsakerog scampi med salat
Desserten ble feil i forhold til det vi bestilte. Vi er ikke vanskelig, tok det vi fikk. Himmelsk god dessert. Brownie med is,krem og eple❣️❣️❣️

Det var så bra alt sammen, prisen er det ikke noe å si på heller.

Servicen var super❣️

Kommer gjerne tilbake.

Takk, hegeb_eb
rogerblikkberget, Byrå/konsulent på Steaks&Ribs, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for fine ord Hege!

Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Fornøyd med maten her ved flere anledninger tidligere, men denne gangen var bare begredelig. Ble som tidligere møtt av en sur og bitter servitør og bestilte en Texas-grilltallerken som minnet mer om en restemiddag fra helgen før med halvstekt kjøttpølse (??), kylling med ettersmak av plastikk og coleslawsalat som både smakte og luktet plastelina. Hvordan er dette mulig?

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 417liffern
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Helt ok+ restaurant. Var en forsamling på 10 stk. Alle bestilte medium stekt biff, alle fikk forskjellig stekt. Min var desidert well done, så det var meget skuffende. Ellers god rett, gode smaker og tilbehør.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Fredeflu
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

En stor opptur å besøke denne restauranten. Vi var fem stk ag alle fikk en særs mør biff, stekt akkurat riktig i forhold til våre ønsker. God service.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Ingen99

Reisende som så på Steaks&Ribs, så også på