Johanna R
1,0 av 5 boblerAnmeldt 6. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Ikke kom hit. Uhygenisk og lite flaterende rom. Kunne like gjerne sovet i telt.
1.3 km fra Vikingskipet Hamar Vanderhjem
    14.7 km fra Vikingskipet Hamar Vanderhjem
    20.3 km fra Vikingskipet Hamar Vanderhjem
    Se flere hoteller i Hamar
    Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Rent, pent og fine små rom med bad og egen inngang. Kom til oppredde senger. Hyggelig med kaffe - te og vannkoker på rommet.

Frokostbuffet, fantastisk, rikt utvalg og matpakke kan kjøpes. Dette er det dyreste av de ulike Vandrehjemmene vi benyttet på turen rundt Mjøsa. Ca 700 per person. Samtidig er dette billig med tanke på alt en fikk for den prisen.

Det som trekker ned er beliggenheten. I utkanten av Hamar, like ved Vikingskipet. Stedet oppleves som et industriområde.

En kan gå til sentrum via sjøsiden, og parken som er laget. Tar ca 20 minuttet i rask gange inn til sentrum.

Skal en sykle mot Eidsvoll starter ruten her.

Romtips: Hovedgaten, som er den raskeste veien å gå / sykle var sperret. Du kan gå langs Strandpromenaden. Selv om den ikke var skiltet.
    Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, H2O40
    Ole Røhnebæk, General Manager på Vikingskipet Hamar Vanderhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2023

Takk for tilbakemeldingen!

Mvh Vikingskipet hotell og Vandrehjem

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Supert! Her føler man at man blir tatt på alvor. Vi fikk først en leilighet. Der reagerte datteren min allergisk da det sansynlig har vært dyr. Til tross at nesten alt var utleid når vi var der, var de ikke vannsklige og vi fikk bytte leilighet. Frokosten var bra, med ok utlvalg. Leilihhetene var ikke kjempe store, men nok plass til 4!

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, Isabella K
    Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Dette er utelukkende en helt greit sted å sove.
    Rommene er minimale med en seng, enkel sitteplass og veldig lite bad i det rommet jeg fikk tildelt.

Grei mat og drikke finnes å få kjøpt, men litt stive priser.

Svært hyggelig og serviceinnstilt personell.

Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, Tom U
    Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Grunnen til at jeg ikke gir karakteren dårlig, var at vi fikk oppgradert den ene leiligheten da vi kom. Tilfeldig vis.

Vi hadde to rom. På det ene som har enkel rom, var det dårlig lys i leselampen. Og det luktet innestengt.

På leiligheten vi fikk oppgradert til, luktet det så vondt på badet at vi trodde forrige gjest just hadde vært på do... Men det gikk ikke over.

Vi måtte lukke vinduet på rommet da noen sto nede å røykte. Det var et stort askebeger der, som det sikkert var 500 røyk i. Det innbyr jo tll røyk... Kjipt at det var rett under vårt vindu. Ga beskjed i resepsjonen dagen etterpå, men de hadde ikke tenkt på det. Og hadde ikke tid til å gjete røykere sa de.

Hotellpris for dette, syns vi var mye. Frokosten var heller ikke inkludert.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, 792liva
    Ole Røhnebæk, General Manager på Vikingskipet Hamar Vanderhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Vi beklager den dårlige opplevelsen. Tusen takk for tilbakemeldingen - det gir oss mulighet til forbedring.

Med vennlig hilsen,
    Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem

Anmeldt 28. mars 2022

Vi overnattet ikke, men stoppet fordi det romlet i magen :-) God og oversiktlig meny med både lunsjretter, middag og pizza. Vi prøvde smørbrød med karbonade (dobbel varienten). Den smakte meget bra og vi ble mette. Kommer gjerne tilbake og prøver resten av menyen. Anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2022
    Takk, Dag1959
    Ole Røhnebæk, Daglig leder på Vikingskipet Hamar Vanderhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2022

Hei, så hyggelig å høre at du likte maten! Du er velkommen tilbake når som helst! :-)