Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid god mat og service ”
Anmeldelse av La Perla

La Perla
Vurdert som nr. 4 av 52 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Kan ikke være noe annet enn innlandets beste serveringssted. Service er alltid like koselig, maten er alltid like god. 10/10

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Krisj2k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 152 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Befriende, hyggelig restaurant, som passer ypperlig å besøke for innta en middag etter en lang dag på jobben. Til tross for mange gjester ved 16.00 tida, ble vi tatt godt i mot og fikk servert maten raskt.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, anhornmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018

Veldrevet, meget populær bydelsrestaurant med stor meny. Alltid hyggelig service og vennlig personale. Her er det alltid godt besøk og til dels kø for å få bord, særlig på de populære dagene. Maten er veldig bra - og rimelig priset - og treffer veldig godt. Dette er en restaurant for alle som vil ha god mat i uformelle omgivelser. Jeg skulle anta at de selger stolene flere ganger for dag. Mange faste kunder. Lokalene er litt "innestengte" midt i Storhamarsenteret, men det oppveies at alt annet positivt.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og god service.
Overraskelse til barna.
Kan anbefales til alle som vil ha et godt og rimelig måltid!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, larsoie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Her var det samlebånd, tette bord, mye bråk, nesten ikke vinduer. Følte meg hensatt til EPA på 70-tallet.

Dato for besøk: september 2017
4  Takk, AnneHHagenFagerhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Perla, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i La Perla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din