Veldig bra service. Maten kom raskt og smakte godt. Hyggelig betjening. Gratis is til barna også. Anbefales!
17–21 av 172 anmeldelser
Betjeningen er svært imøtekommende og serviceinnstilte. Ved siste besøk fikk 18 personer bord sammen da vi kom uten å ha bestilt på forhånd. Maten ble servert raskt. Vi spiste 7 ulike pizzaer og de var alle veldig gode. Vi kommer tilbake flere ganger!
Restauranten ligger på Storhamar, litt vest for Hamar sentrum. Da vi kom dit var det fullt der,men det tok ikke lang tid før effektive og serviceinnstilte servitører hadde ryddet plass til oss. Selv om det der var mange mennesker der, så fikk vi raskt bestilt og det tok kort tid til maten ble servert. Og biffene vi bestilte smakte fantastisk og var perfekt stekt. Alt i alt en topp opplevelse, både i forhold til service, pris og mat. Anbefales på det sterkeste
Ypperlig mat til meget rimelige priser. Best av alt er likevel den fantastisk gode kundebehandlingen du opplever på La Perla. Her kan du spise flere ganger i uka.
Nydelig mat og hyggelig betjening! Biffen var 10/10. Nyyydelig salat og uslåelig pizza! Fortjener all skryt! Verdt besøk:)