Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lun humor og god mat”
Anmeldelse av Kai & Mattis Cafe

Kai & Mattis Cafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Dessert i Hamar
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: En unik kafé i gågata i hamar med en fantastisk atmosfære med hjemmelagde lunsjretter og kaker.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En unik kafé i gågata i hamar med en fantastisk atmosfære med hjemmelagde lunsjretter og kaker.
Anmeldt 14. august 2020

En svært god kylling og mangosuppe, spennende pastasalat. Fruktkake med vaniljesaus og softis var en fest i seg selv. Det beste dog i kassen med en servitør med gode historier og Glimt i øyet. Vi fikk vite at vi satt i burlesque siden av kafeen og at naglesoffaen i Danmark ble kalt pornosofa
Det var sku deilig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 108madsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 128 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Masse godt og velge i til lunsj. Maten var god, kunne vært litt mer tilbehør til salaten, kanskje et par tomater og noe mer paprika? Maten var iallfall smakfull
Det som trekker ned er at det ikke ble tørket av sausen på bordklypen + kjedelig å måtte gå inn til disken å bestille. Litt fastfood-følelse...

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Karbonadene er laget av nesten bare medister og var direkte smakløse, karbondene og eggene badet i vegetabilsk fett. Det var et fettlag på tallerken etter måltidet,som ga avsmak. Mannen min ble direkte kvalm etter e måltidet på grunn av mengden fett. Kyllingsalat var direkte smakløs, det eneste som ble spist opp var brødet. Pastasalat som min datter smakte på var alt for søt og salt på samme tid. At måltidet kostet over 700 kroner, er ikke til å tro. Det var ingen av oss som spiste opp maten, da det ikke smakte.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 481jeanettek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Vi skulle bare ha en kort pause med et glass vin for å hvile trette bein. Og det var ypperlig. God, perlende rosévin servert i nydelige glass.
Riktignok tok serveringen tid siden innehaveren skulle fortelle historier til hver og en av gjestene. Jammen godt at historiene da var gode.
Stedet anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og deilige kaker! Store porsjoner. Det er den beste kaken jeg har smakt på lenge! Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Jeg kommer med glede igjen!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Marte97sa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kai & Mattis Cafe, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Kai & Mattis Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din