Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En skikkelig nedtur”
Anmeldelse av One Piece Sushi

One Piece Sushi
Vurdert som nr. 20 av 55 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2020

Nå skal det sies at smak kan diskuteres, men de fleste av oss sammenligner gjerne med tidligere tilsvarende retter man har spist. Våre sammenligninger endte altså i en dårlig karakter, smaken av kylling i Gul karri og kylling Gong Bao, var for oss ikke smakfullt og smaken var langt fra tilsvarende retter med samme navn vi har spist mange titalls ganger tidligere

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 21 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med sushien fra One Piece, godt og relativt billig. Liker godt at det er god størrelse på makibitene. 10-15 minutters ventetid, men tar alltid takeaway da det desverre ikke er særlig fint å sitte der og spise. Kjøper sushi her ca en gang i måneden, aldri blitt skuffa!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Stine Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019

innom ofte - lett, billig, kjapt og godt - god og enkel kinamat og lignende som smaker godt og er lett å fordøye og nyte.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Jan-Erik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Kjempe god sushi for en billig penge! Snille folk som jobber der og man trenger ikke å vente lenge på maten :-) Anbefales om du er i nærheten!

Dato for besøk: april 2019
Takk, tiril m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Reiser ofte innom og tar med mat herfra etter jobb eller på hektiske dager. God mat til en grei pris. Lokalene er ikke til å skryte av.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 869junel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på One Piece Sushi, så også på

Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i One Piece Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din