Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Et fantastisk område

Her har det blitt kjempeflott for både små og store. Flott badestrand, stupetårn, volleyballbane... les mer

Anmeldt 7. august 2021
TomHarald
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Idyllisk

Idyllisk, Sørlandsstemning og veldig koselig promenade. Massevis av aktiviteter og veldig bra... les mer

Anmeldt 27. juni 2021
86jonasberg
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 52 anmeldelsene
  
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
28
23
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
23
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 52 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2019

En koselig spasertur langs Koigen,som er brygga ..vi spaserte der morgen og kvelden,og det var så koselig.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hildura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Var innom området i forbindelse med kort besøk i Hamar.
Ble mektig imponert over alle mulighetene i dette området. Her var det mange muligheter for folk i ulik alder.
Ekstra gøy å se yrende folkeliv og glede over alle aktivitetene.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, D5809PKhelenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019

Fine turstier, skatepark, stupetårnet og fin natur, flott utsikt utover Mjøsa, vel verdt en tur både sommer og vinter :)

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, MarianneA908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019

Koigen er et bynært friluftsområde i Hamar, og et must for turgåere uansett årstid. Lyset her over Mjøsa, må oppleves - aldri en dag lik! Her finner du også stupetårnet, flott strand, sandvolleyballbaner, basketbaner, skatepark og benker og gressområder for en rast eller noen timer i sola.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Ingse K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018

Det har blitt veldig fint på Koigen i Hamar nå i de senere år. Spesielt midt på sommeren er dette et sted med mye aktivitet. Det er blitt et fint badested med det beryktede stupetårnet.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Simsim7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser