Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hamars beste bakgård og pub?”
Anmeldelse av The Irishman

The Irishman
Vurdert som nr. 21 av 68 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Kanskje til og med Hedmarks beste. Hyggelig og effektivt personale. Trivelige gjester. Mer enn lang nok ølmeny. Smart opplegg for husets vin - velg mellom 5 ulike røde og 3 ulike hvite. Mat? Dette er et biffsted - med tillegg av en enkel kyllingrett. Men biffene er store, saftige, møre og helt perfekt tilberedt. Ved å konsentrere seg om en kort meny lykkes de alltid å levere perfekt resultat. Med en bakgård der du kommer deg unna gater/trafikk. Flott innredet og pyntet. Alt i alt vel verdt kronene du legger igjen der.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Thordani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 16 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2018

Er du i Hamar og er kjøttsulten finnes det INGEN andre steder du får så god og perfekt biff. I tillegg er The Irishman kjent for å være et sosialt møtested for voksne i alle aldre. Vel verdt et besøk med eller uten en biffmiddag.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Trond Solberg M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2017 via mobile enheter

Brun pub, med britisk preg. Ganske god biff, stor porsjon. Trivelig betjening bak disken, god øl og en fantastisk atmosfære.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Terje a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2017

Var der for å vente på venner i forbindelse med julebord, og v havnet der etter julebordet også. Godt utvalg av øl og det som hører til, samt hyggelig personalet !

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, perantonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

Ingen i nærheten. Her sitter atmosfæren i veggene. Flere nykommere, men Irishman forblir "stamstedet" for mange.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, KnutJ36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Irishman, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i The Irishman? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din