“Utrolig bra ”

Stortorvet Gjestgiveri Hamar
Vurdert som nr. 1 av 83 Restauranter i Hamar
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Både service og mat må få toppkarakter. Vi gikk for marinert rakfisk i Gammel Opland til forrett, og lutefisk med alskens godt tilbehør. Karamellpudding til dessert. Alt var særdeles velsmakende og flott presentert. Serveringen ble gjort med et smil av kunnskapsrike kelnere.

1  Takk, SveinD_12

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Dette var SÅ bra tusen takk for en fantastisk kveld. Kjempebra lutefisk beste vi har spist. Nydelig dekket og for et vertskap. Vi kommer igjen. Riktig god jul🎄

3  Takk, SvanhildHavnV
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Hamars beste spisested. God mat og vinpakke til maten. God service og hyggelige servitører. Kan anbefales!

Takk, mayfri
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hamars beste restaurant. Strålande mat, god atmosfære, gode vinanbefalingar og god service. Liten restaurant, så husk å bestille bord.

Takk, katrinecf
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Flott atmosfære, strålende mat, variert meny, rikt utvalg i viner og god service. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Roan2014Ha

Reisende som så på Stortorvet Gjestgiveri Hamar, så også på

Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Stortorvet Gjestgiveri Hamar? Del dine erfaringer!