Vi hadde bestilt bord til klokken 20.00, - bordet ble klart rundt et kvarter senere. Det var "til å leve med" i en hektisk førjulstid. Bestilling ble raskt tatt opp av hyggelig servitrise. Maten ble også servert svært raskt og mat og vin smakte utrolig godt. Behagelig og diskret servering, - vi fikk akkurat så mye oppmerksomhet vi ønsket. Alt i alt et vellykket måltid i hyggelig atmosfære.
En negativ opplevelse da vi skulle betale, vi hadde gavekort på kr. 2000, men spiste ikke for mer enn rundt kr.1500,- Vi ble da fortalt at enten måtte vi bestille mer slik at hele summen ble brukt opp ellers tilfalt mellomlaget på kr. 500,- restauranten. Tilgodelapp kunne ikke utstedes. Heldigvis ordnet dette seg med at vi hadde et mellomoppgjør med våre venner. Jeg vet ikke om det opplyses om dette til de som kjøper gavekort, men vi synes ikke dette er en god praksis. Et tips må være til de som kjøper gavekort, ikke legg hele summen på et kort men del opp på flere kort!