Vi ble hyggelig mottatt på en dag med lite besøk. Vi valgte kamskjell til forrett, pepperstek og sesampanert steinbitt.
Kamskjellene var perfekt stekt og gode. De ble servert varme, noe som ikke alltid er tilfelle. Pluss for det, men den gode smaken ble litt drept av en veldig fet hollandaise. Rause glass med god hvitvin var et pluss.
Peppersteken var en litt for spesiell opplevelse. Kjøttet kunne med hell vært litt mer mørt, men grønnsakene var fine, passe kokt kokt og med god smak. Men peppersausen var altfor spesiell. Den smakte mer av chilly og "pizzakrydder" enn pepper, og etterlot en smak som jeg ikke klarte å forbinde med peppersaus.
Den sesampanerte steinbitten var heller ikke en stor opplevelse. Smaken av fisk ble veldig overdøvet av sesamfrøene, og fisken var nok heller ikke av den beste kvaliteten denne gangen. Ikke helt vellykket dette heller.
Vi kunne også klart oss uten en relativt høylytt diskusjon på kjøkkenet, selv om servicen var upåklagelig. Totalinntrykket blir derfor en del lavere enn det vi hadde forventet.