“Kjedelig familiebuffé ”
Anmeldelse av Kroa Hafjell Hotell

Kroa Hafjell Hotell
Vurdert som nr. 239 av 439 Restauranter i Oppland
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: I restauranten serveres den beste hotellfrokosten i regionen, lunsjretter og a la carte eller dagens rett om kvelden. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel internasjonale som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Liten buffé med dårlig utvalg av mat. En type kjøtt vi ikke klarte å identifisere - svin eller sau. Samt tørr torsk. Maten hadde nok ligget framme lenge, da den smakte tørt og lite. Dette var rett og slett en skuffelse og dårlig brukte penger.

Takk, 369kristins

Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Buffen var innbydende og ungene var kjapt frempå for å fylle tallerkenen. Det ble gått mange runder og desserten var også veldg god. Personalet var smilende og imøtekommende og hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Bravecloud
Anmeldt 19. oktober 2015 via mobile enheter

Vi prøvde lunsjbordet her en søndag for en stund siden, det var helt klart en forferdelig opplevelse. Vi har en sønn på 1,5 som spiser alt fra indrefilet til legoklosser, men her spyttet han ut alt vi ga han untatt desserten. Det eneste positive med denne lunsjen var kaffen og at prisen ikke var veldig høy.. Styr unna!

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, 212stianh
Anmeldt 14. august 2015 via mobile enheter

Huff og huff... det rareste jeg har spist. Viltburger bestilte jeg og det var en industrilaget karbonade på industrifocaccia med masse rosmarin. Bacon og brie og standard salat og tousand Island dressing.... Nei huff... spis et annet sted...

Dato for besøk: august 2015
1  Takk, 317marianneg
Anmeldt 8. juli 2015 via mobile enheter

Grei nok buffe, bar muligens litt preg av å ha stått fremme. Godt merket mtp allergier, men med mer rene råvarer blir det lettere for den som må ta hensyn... Blandingsprodukter har ofte gluten og melk i seg. Å ha laktosefri rømme og fløte i bakhånd er noe restutant-Norge bør lære seg :-) det smaker jo akkurat det samme, og åpnes en boks kan den fint brukes til andre for å unngå svinn...:-) det hadde løftet opplevelsen for den som må ta hensyn :) og maizena i alle sauser :)

Dato for besøk: juli 2015
3  Takk, Frkreiseglad

Reisende som så på Kroa Hafjell Hotell, så også på

Har du vært i Kroa Hafjell Hotell? Del dine erfaringer!