Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“brun pub”
Anmeldelse av Haakons Pub

Haakons Pub
Vurdert som nr. 25 av 60 Restauranter i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2020

veldig koselig sted, du kan sitte ute i bakgården med varmelamper. Godt øl har de, har også mat men det har jeg ikke prøvd.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 20 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

tok noen øl her sammen mine svigersønner. Skikkelig brun pub, veldig koselig. Ølet var godt, service også.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig dårlig service.
Vi ble kastet ut for å være en gjeng glade fotballsupportere på langtur til Oslo.
Vi ble møtt av en gretten mann som truet oss med utkastelse fordi vi sang fotballsanger (skal sies at vi i tillegg var alene i lokalet)

Utrolig dårlig service, og hit kommer vi aldri igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, joergens11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2020

Dette er byens bruneste pub, og et trivelig og særegent sted hvor du treffer alle typer folk, og hvor det går an å slå av en prat uten å måtte overdøve musikken
Ølet og stemningen er alltid god, og servicen upåklagelig
Du har ikke vært ute på byen i Lillehammer hvis du ikke har vært innom Håkons

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 13skjellerudsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Byens bruneste pub som har en ganske så stor uteplass på bakgården. Du må gå gjennom puben for å komme dit. Fint å sitte der på sommeren.

Dato for besøk: september 2018
Takk, TuulaR_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haakons Pub, så også på

Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 
Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Haakons Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din