Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brun pub med mye sjel!”
Anmeldelse av Haakons Pub

Haakons Pub
Vurdert som nr. 26 av 61 Restauranter i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2021

Ligger i den roligere delen av "gågata". Satt først inne men fikk beskjed av en hyggelig stamgjest at det var i bakgården det "sjedde". Hyggelig betjening, bør oppleves.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jarle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2020

veldig koselig sted, du kan sitte ute i bakgården med varmelamper. Godt øl har de, har også mat men det har jeg ikke prøvd.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

tok noen øl her sammen mine svigersønner. Skikkelig brun pub, veldig koselig. Ølet var godt, service også.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig dårlig service.
Vi ble kastet ut for å være en gjeng glade fotballsupportere på langtur til Oslo.
Vi ble møtt av en gretten mann som truet oss med utkastelse fordi vi sang fotballsanger (skal sies at vi i tillegg var alene i lokalet)

Utrolig dårlig service, og hit kommer vi aldri igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, joergens11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. februar 2020

Dette er byens bruneste pub, og et trivelig og særegent sted hvor du treffer alle typer folk, og hvor det går an å slå av en prat uten å måtte overdøve musikken
Ølet og stemningen er alltid god, og servicen upåklagelig
Du har ikke vært ute på byen i Lillehammer hvis du ikke har vært innom Håkons

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 13skjellerudsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Haakons Pub, så også på

Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Haakons Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.