Dette var en svært positiv overraskelse. Klok av skade var det med litt bange anelser vi gikk inn på B&T. Ofte er denne type restauranter en salig blanding av vietnamesisk, kinesisk, italiensk og gatekjøkken mat. Dette var imidlertid gjennomført autentisk vietnamesisk. Servitøren tok i mot oss med et blidt smil, og kom raskt med menyen. Han bad oss kikke i menyen, og så kunne han komme og forklare hva rettene onneholdt - og eventuelt komme med anbefalinger til oss. Menyen var rikholdig, til og med vietnamesisk øl var tatt med.
Etter at vi hadde bestilt kom maten innen svært rimelig tid. Den vennlige servitøren forklarte hvordan maten skulle spises for å få maksimalt utbytte av smakene. For det fulgte med flere forskjellige sauser og dipper til de forskjellige rettene. En kan trygt si at smaksopplevelsen var særdeles bra. Prisene var i kategorien rimelig. Og når en ser hva en får for pengene, så er det SVÆRT rimelig. Ekstra pluss til en kunnskapsrik og vennlig servitør!