Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God smak. ”
Anmeldelse av B&T OG Mat

B&T OG Mat
Vurdert som nr. 18 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 1 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte B & T etter en dag i hunderfossen familiepark. Vi bestilte bådde forret og middag. Vi ble tatt rask i mot av en hyggelig betjening. De informerte rask at det kunne ta litt tid siden de hadde mye kunder. Vi fikk da forretten etter ca 30 min og det var 15 min før det som var estimert. Helt akseptert med den tiden. Vi fikk mat med god smak, personellet forklarte godt hvordan alle sauser skulle brukes og var hyggelig. Alle ble både mette og fornøyde.
Det eneste jeg kan sette fingeren på er at vi fikk både forretten og middagen nesten til samme tid. Fikk ikke sjangs til og spise denne ferdig før neste rett ble servert.
Et godt valg, men be om at middagen kommer litt etter forretten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Global478893
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 81 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020

Er her ofte. Alltid nydelig stemning og fantastiske familie som driver resturanten. Helt ypperlig mat og nydelige vegetar retter! Alltid hyggelig å komme innom. Anbefales sterkt !

Dato for besøk: juni 2020
Takk, KennethN1542
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019

Vi gikk innom ved en tilfeldighet for denne ligger i en bakgård. Vi ble møtt av en vennlig kar som var kjapp med drikke og menyer. En relativt rikholdig meny. Jeg bestilte svin barbeque og fikk servert en marinert svinekotelett med salat, ris og dippsaus. Min partner bestillte kylling curry, også denne servert med dippsaus. Maten kom relativt raskt og var overraskende god. Jeg har vel aldri spist en bedre svinekotelett en denne. Absolutt verd et besøk.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Frk-haukaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Vi spiser der så ofte vi kan,, Benny skinner til med den beste Pho suppa jeg har smakt. Punktlig servering,service i toppsjiktet og rauslige rødvinsglass. En av de bedre resturantene i Lhmr. Bærer preg av at Benny og kona bærer stolthet i det de driver med.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, arisnaub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Restauranten ligger litt bortgjemt i en bakgård, men er absolutt verdt et besøk. Her lager de de nydeligste vietnamesiske rettene. Servicen er veldig bra.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 649jonh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på B&T OG Mat, så også på

 

Har du vært i B&T OG Mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din