Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra kafé med deilige kaker”
Anmeldelse av Cafe sorgenfri

Cafe sorgenfri
Vurdert som nr. 14 av 60 Restauranter i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020

God mat og vennlig service på Café Sorgenfri. Kakene er helt fantastiske, og de serverte en meget god americano. Suppen med "osteboller" var god og mettende, og resten av bordet var svært fornøyd med hjemmelaget pasta.

Det føles som en lettelse at det er mulig å finne noe annet enn burgere og pizza som er "overalt" ellers, dersom du ønsker deg en mettende lunsj. På den annen side er det absolutt verdt å gå hit bare for kakene... . Det er muligheter for å sitte ute på et rolig gatehjørne, litt bortgjemt nedenfor Storgata. Vi kommer tilbake. :-)

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trude Luice N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 42 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig dårlig mat! Vi var 4 som spiste 3 forskjellige ting og dessverre var ingen av rettene gode. Det så hyggelig ut.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Cosmopolitan589600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Joda, vi ble da litt nettere enn før vi kom til stedet. Vi testet dagens suppe, og fant raskt ut at det var en suppe heltuten sjel. Purreløk er kanskje ekstra dyrt om dagen, Slik at det er innført Rasjonering i restauranten?
Masse stash i lokalet, og lite engasjert betjening. Det beste var i grunnen ølen...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SynsIT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Koselig cafeè med god mat. Spiste frokost her, omeletten var perfekt med nydelig og frisk smoothie ved siden av ☺️ hyggelig café mer god atmosfære. anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 933mirelah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Helt gjennomsnittlig lunsj i en ellers koselig liten hjørnekafé. Partneren min hadde en pastarett der pastaen var ihjelkokt og de andre smakene var virkelig ikke bra og ble ikke spist opp. Jeg hadde en salat med chevre som var helt basic, men ikke mer enn det. Brødet som kom med var typisk industrilaget ferdigoppskåret brød og ikke noe spennende. Synd at det ikke var bedre, for lokalene var veldig koselige.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 760elinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe sorgenfri, så også på

 
Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Cafe sorgenfri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din