“Litt drikke i bakken”
Anmeldelse av Cafe Sorgenfri

Cafe Sorgenfri
Vurdert som nr. 7 av 97 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 2. august 2023 via mobile enheter

Stedet ligger på nedsiden av gågata og dermed litt roligere plassert. Vi tok kun en Bringebær spritz og en Lemon spritz. De serverte flere retter blant annet en gulasj suppe som luktet veldig godt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Per Gylder H

Anmeldt 25. juli 2023

Koselig sted med god lunsj.
Litt lite kjøkken (tror jeg) som gjorde at vi måtte vente litt for lenge på maten. Men når den først kom så var det veldig godt. Svigermor som spiste kake synes og kaken var kjempegod

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Elisabeth M
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Flott cafe med superhyggelig og respektfull betjenning! Anbefaler på det sterkeste❤️ Vennlig og god atmosfære og så god mat og drikke!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Debora Cristina S
Anmeldt 13. september 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig cafe, med veldig hyggelig personale ! Er absolutt et sted vi gjerne kommer tilbake til. Nydelig mat, gode kaker og frisk, hjemmelaget limonade😊

Takk, Hanne_Loft
Anmeldt 11. desember 2021 via mobile enheter

For den som setter pris på Østerriksk mat - vel verdt et besøk. Karin serverer helt utrolig god schnitzel - av kalv som det skal være. Og meget hyggelig med egen glühweinbod ute også. Føltes oss nesten dom vi var på julemarked i Østerrike eller Tyskland. Veldig hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, reisefan

Reisende som så på Cafe Sorgenfri, så også på

Lillehammer, Oppland

Har du vært i Cafe Sorgenfri? Del dine erfaringer!