“Byens beste mat i flotte lokaler”
Anmeldelse av LYNG mat & bar

LYNG mat & bar
Vurdert som nr. 2 av 97 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 7. januar 2019

Pulled beef burger med skikkelig gode fries. Koselig lokaler, enten dere er et par, i jobbsammenheng eller middag med familien. Terningkast 6!

1  Takk, sturladimmens2016

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Middag med familien, 4 stk. Vi hadde to ulike forretter, jordskokksuppe og laks og to ulike hovedretter, pannestekt torsk og and. Alt var helt nydelig, hyggelig atmosfære og fine lokaler. Vi kommer helt klart tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, tvamraak1
Anmeldt 1. januar 2019

Trivelige lokaler, lite støy, hyggelig betjening, veldig god mat og passende porsjoner for sultne gjester. Oversiktlig meny og fornuftige priser. Anbefales både for lunsj og middag.

1  Takk, arn2le
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Har nå besøkt Lyng mat og bar ro ganger denne måneden, og er heftig begeistret begge gangene. Hadde med tre venninner første gangen jeg besøkte restauranten, og alle var meget + fornøyd. Spiste confitert andlår til hovedrett, nydelige smaker og perfekt stekt. Toppet med en deilig sjokoladekrem på seig nøttebunn. Nydelig.

Mitt andre besøk i dag, sammen med min mann. Spiste pannestekt torsk. Det er det absolutt beste torske måltidet jeg noen gang har spist! Det bare smelter på tungen, og har smaker som passer perfekt sammen. Det må bare oppleves! I dag valgte jeg å spise creme catalana til dessert, helt fantastisk!

Kan på det varmeste anbefale Lyng mat og bar, hvis du vil ha en smaks opplevelse utenom det vanlige! Hyggelig atmosfære og hyggelige eiere.

1  Takk, 688annelinen
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Absolutt verdt et besøk. Nydelig mat og god atmosfære. Personalet kan bidra med mye kunnskap om både meny og drikke. Kan anbefales!😊

1  Takk, marthe12345

Reisende som så på LYNG mat & bar, så også på

Har du vært i LYNG mat & bar? Del dine erfaringer!