Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romantisk middag på en søndag”
Anmeldelse av LYNG mat & bar

LYNG mat & bar
Vurdert som nr. 1 av 60 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

En fantastisk god treretters med tilhørende vinpakke servert av hyggelig betjening. Dette var på nivå med Stattholdergården og til en hyggeligere pris. Koselig liten romantisk restaurant i Lillehammer sentrum.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, JanEinarS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (178)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 178 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2020

Smakfull mat, store porsjoner, grei pris, lokale råvarer, super service, stille og rolig sted.
Flott matopplevelse!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 314hannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

I går var vi og spiste på LYNG mat & bar - det er det beste vi har fått ute på lang, lang tid. Mat og vin var perfekt i sammen, og godt er det at vi også skulle sove i byen på Clarion Collection Hotel Hammer.
Hit til #lyngmatogbar skal vi absolutt igjen og det veldig snart.
#perfektmatogvin #lillehammer #hammerhotell #detgodeliv

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, ninahelenehernes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk 3 retters med vinpakke. Stedet må opplevers. Flott betjening. Vi kommer igjen. Anbefales. KJ.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Jan51oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk tre retters meny med vinpakke. Siden jeg er diabetiker sjekka de restsukkerinnholdet i vinen, og jeg fikk bytta ut den søte dessertvinen med en rødvin til osten. Vi spiste elgcarpaccio til forrett og kveite til hovedrett. Rett nr tre ble ost til meg og dessert til mannen. Utrolig godt alt sammen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kirsti O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på LYNG mat & bar, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i LYNG mat & bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din