Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og super service”
Anmeldelse av LYNG mat & bar

LYNG mat & bar
Vurdert som nr. 1 av 62 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2021

Hadde så fin opplevelse på Lyng i kveld. Torskemiddagen og lammebogen smakte helt nydelig. I tillegg til topp service

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, 160bentem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (205)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 205 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Lyng, en av de virkelig positive opplevelsene å ta med seg.
En liten, intim og meget god restaurant.
Nydelig mat, og med god kjennskap til råvarer, smak og utseende.
Lekket servering, av hyggelig og kompetent betjening.
Godt utvalg av drikke.
Ta gjerne en Lyng GT, perfekt avslutning på et flott måltid.

Dato for besøk: september 2021
2  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2021

Deilig mat og utrolig bra service i en intim og koselig resturant. Anbefaler virkelig å prøve ut dette stedet! Kommer helt sikkert igjen :)

Dato for besøk: august 2021
Takk, 792ragnhildf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Dette spisestedet MÅ besøkes!
Alle fem i vår gruppe opplevde nydelig mat og drikke i en intim restaurant som virkelig tok vare på gjestene. Vi har bare godord å dele om mat, drikke og måten vi ble ivaretatt på hos LYNG.
Vi kommer gjerne tilbake.

LarsA

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Y4599GLlarsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Anbefales virkelig! Elgcappachiho var virkelig en høydera.Vinpakke er absolutt å anbefale.Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 456elinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på LYNG mat & bar, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i LYNG mat & bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.