“Liten, men god restaurant”
Anmeldelse av LYNG mat & bar

LYNG mat & bar
Vurdert som nr. 1 av 97 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 30. august 2022 via mobile enheter

Lite lokale, men veldig god mat. Noe uerfarne servitører, men de klarte seg godt overfor vårt selskap på 11. alle hadde en treretters og alle var godt fornøyde.

Takk, Wibrib

Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Liten intim restaurant med god atmosfære , service innstilte medarbeidere og fantstisk mat.
Alt var perfekt tilberedt.

1  Takk, Lasse R
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Vi var fire venner som besøkte Lyng en tirsdagskveld. Alle bestilte treretters med vinpakke. Mat og vin smakte fortreffelig og opplevelsen ble forsterket av personalets serviceinnstilling og kunnskapsformidling om alle retter og viner. Anbefales på der varmeste.

Takk, hiem61
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Hadde forhånds reservert bord for to voksne og to barn.
Da vi ankom restaurant ble vi vist til et bord midt i inngangspartiet. Ønsket å bytte det tildelte bordet med et annet ledig bord. Det kunne vi ikke, og det endte med en lengre diskusjon for å få byttet.
Porsjonene var små og maten noe smakløs.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Traveler21680750362
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Vårt 3 besøk på 4 mnd. Vi har fått en favoritt i innlandet. Komplett mat og vinopplevelse. Spennende meny, gode råvarer og god vin som matcher rettene. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Vi gleder oss allerede til vårt neste besøk i august. Bord er allerede bestilt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kristin K

Reisende som så på LYNG mat & bar, så også på

Har du vært i LYNG mat & bar? Del dine erfaringer!