Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat og kjempegod service”
Anmeldelse av Egon Lillehammer

Egon Lillehammer
Vurdert som nr. 4 av 4 Smått og godt i Lillehammer
Prisklasse: USD 9 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak. Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie. Sommertid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et måltid i susen fra Mesna-elva! Egon har også egne hjemmesider hvor du kan se nærmere på menyen.
Anmeldt 20. november 2018

Søndagskveld og nokså rolig, men hyggelig mottakelse og trivelige folk.
Vi delte en såkalt party platte, helt greit. Indrefilet smakte veldig bra og hun som bestilte pinnekjøtt var veldig fornøyd. Ble tomt for vin underveis men det ble ordnet raskt og effektivt. Grei dessert som vi delte etterpå. Hyggelig opplevelse for oss !

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 299 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018

Egon Lillehammer ligner nok alle andre Egon restauranter i Norge men den har sin sjarm. Bord på flere etasjer inni en gammel mølle (?). Veldig hyggelig sted. Helt grei mat, akkurat som på alle andre Egon restauranter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, TuulaR_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Helt vanlig Egon restaurant. Samme meny, samme type inventar. Samme mat som i alle andre Egon restauranter. På godt og vondt.
God mat, god service. Spiser som regel Egons premium- burgere. Gode.

Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Vi ble tildelt bord ute med utsikt til elva. Fikk bestilt og drikken kom ganske fort og ble servert av hyggelig personale. Etter en time var maten fremdeles ikke kommet og andre som kom etter oss hadde fått og spist sin mat. Etter å ha ventet litt til ble maten etterlyst og det viste seg de hadde glemt vår bestilling. Bestilling ble funnet frem og maten kom ganske fort. Maten som kom var preget av hastverk og var lite spennende og ganske så smakløs. Vi fikk tilbud og dessert og kaffe som plaster på såret for vår venting, og det var hyggelig. Vi fikk også med oss lunsj kuponger som vi kunne bruke på andre Egon restauranter i hele Norge. Servitøren var veldig opptatt av å rette opp feilen og det klarte han med glans. Vi gikk derfra og var egentlig ganske fornøyd takket være en hyggelig servitør som var oppriktig lei seg.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, LightPacker799301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Tirsdag 7.aug 2018 kl.20.25.Familie på 4.Koselig atmosfære da vi satt ute. Maten blei servert etter 35 minutt. Mor bestilte Fajitas med kylling. Det var godt. Far bestilte baconcheeshamburger. Den var god,men litt kald. 7 åringen spiste barneburger med chips-han var fornøyd. 12 åringen bestilte italiensk pizza/barnemeny.Nok mat og veldig fornøyd.Alt i alt et hyggelig måltid.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Lillehammer, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Egon Lillehammer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din