Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig personale , noe treg”
Anmeldelse av Egon Lillehammer

Egon Lillehammer
Vurdert som nr. 3 av 4 Smått og godt i Lillehammer
Prisklasse: USD 9 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak. Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie. Sommertid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et måltid i susen fra Mesna-elva! Egon har også egne hjemmesider hvor du kan se nærmere på menyen.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale , noe treg servering som tok ca 1 time fra bestilling , var 3 voksne og 5 barn , fin barnemeny og grill shering menyen var god , husk og bestille bord , lang kø

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (300)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 301 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Når en bestiller pizza med et vist innhold så tror man at det blir servert. Det stemmer ikke, kokken finner noen rester av Taco og annet og har på en litt dårlig stekt deig. Corona vask på døråpner som alle inkl kelner tok på var mistenkelig dårlig. Håper jeg ikke er blitt smittet her.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 299Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Selskap på 8 personer møtte til middag på hektisk kveld. Ble tildelt siste ledige bord.

Bestilling gikk smertefritt. Noe ventetid på maten, men fullt forståelig med fullt hus. Alle bedtilte ulike retter, og alt untatt pasta carbonara falt i smak. Denne var tam og smakløs.

Orisnivået er som ellers på Egon, litt stivt, men en vet hva en går til.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, hammerisogn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

En gruppe på 10 personer bestilte langbord den 13. juni, noe vi fikk, bra start! Bestilling ved bordet både av mat og drikke var utelukket, det måtte skje i resepsjonen. En av middagsbestillingene var en sharing BBQ, dvs to personer skulle dele en porsjon. Bestillingen av denne bestillingen ble gjort for SEKS PERSONER hvorpå vi fikk 12 porsjoner for for 10 personer, de fire øvrige hadde bestilt andre, enkle retter. Det var det ikke mulig å få omgjort bestillingen og vi fikk en regning på 3900 kroner for en middag for seks personer, en middagsprisen per person ble altså på 650 kroner. Det ble selvsagt altfor mye mat til at vi klarte å konsumere alt og fikk da med oss en doggybag som en "god sørvis". Var det koronatidens stengninger Egon skulle ta igjen ved denne "rausheten"? Aldri mer Egon!! Og prisen for 0,4 liter pils var kr 94, ment som en konkurrent til Aker Brygge? Pilsen var god, prisen var dårlig, men det klaget vi ikke på.

Dato for besøk: juni 2020
6  Takk, Øystein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Flotteste Egon restaurant jeg har vært på Fantastisk fin uteservering rett inntil elva. Stort uteområde på flere nivå. Hyggelig og blid betjening , og god mat!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 261anitar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Lillehammer, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Egon Lillehammer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din