“Lunsj”

Egon Lillehammer
Vurdert som nr. 3 av 6 Smått og godt i Lillehammer
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak. Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie. Sommertid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et måltid i susen fra Mesna-elva! Egon har også egne hjemmesider hvor du kan se nærmere på menyen.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Veldig god service.God mat.Fikk en hel pizza på bordet da vi bestilte pizzabuffet.Andre steder har vi kun fått 2 biter om gangen.Ba om en kopp kaffe etter maten og skulle ikke få betale for den. Alle servitører var blide og hyggelige.Beste Egon hittil.Annbefales virkelig.

Takk, uheldiggris2020

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Da vi ankom Egon ble vi møtt av skiltet om å vente i gangen til servitøren viste oss et ledig bord. Vi måtte stå lenge i gangen og vente før noen av de ansatte i det hele tatt gadd å vende blikket sitt mot oss. Det var ikke fullt i restauranten denne midtukekvelden. Etter 15 min ble vi vist til et ledig bord. Bordet var rydda, men ikke vaska etter forrige gjester. Jeg ga også beskjed om at det var tomt for antibac i gangen, hvorpå de da svarte at det ikke var tomt ved disken så der var det bare å ta. Det var mange som prøvde seg på antibacflaska i gangen før de forlot restauranten den kvelden.. Vi bestilte mat som vanlig ved disken, der var de hyggelige. Maten kom etter normal ventetid. Fried chicken burger smakte godt, men ultimate burger var en skikkelig nedtur. Tørr og ukrydra smak på burgeren. Både søtpotetfries og frenchfries var usaltet og vi måtte be om salt til bordet. Skulle ønske vi også fikk tilbud om noe mer krydder som vi kunne "sprite opp" burgeren med.
Da vi gikk var det fortsatt tomt for antibac i gangen. Vi går ikke hit igjen.

Takk, Matta4040
Anmeldt 2. august 2020

Stoppet på egon for å spise et godt måltid, dette ble det altså ikke. Vi måtte vente på maten i over 1 time. Når maten kom var den kaldt og tilbudet som hjelp var å lage ny, vi takket ja til ny mat, men tok ikke lang tid før de kom tilbake med samme maten bare litt oppvarmet. Ikke fornøyd med opplevelsen med tanke på hvor dyrt maten er hær. Egon Lillehammer, step up the game.

Takk, laarsenn
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ventet en halv time på å få bord, men det var det absolutt verdt. God plass mellom gjestene, ingen trengsel. Maten og betjeningen var fantastisk. Spiste grillsharing. Anbefales!!

1  Takk, NarvN
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

For trangt mellom bordene med tanke på smittevern. Barnepizzaen druknet i oregano og maten til de voksne var under middels. Klønete bordtildeling med dårlig oversikt av ansatte når det var mye folk, brukte alt for lang tid på å tildele bord. Søppel og oppvask hadde hopet seg opp, synes godt fra der man bestiller mat. Krysser fingre for at det var mer hygienisk der maten ble tilberedt! Takk for oss, kommer ikke hit mer.

1  Takk, 432kristinf

Reisende som så på Egon Lillehammer, så også på

Har du vært i Egon Lillehammer? Del dine erfaringer!