Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Egon Lillehammer

Egon Lillehammer
Vurdert som nr. 4 av 6 Smått og godt i Lillehammer
Prisklasse: USD 8 - USD 37
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak. Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie. Sommertid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et måltid i susen fra Mesna-elva! Egon har også egne hjemmesider hvor du kan se nærmere på menyen.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste lunsj med familien her, hyggelig betjening og god mat. Fikk også sitte ved et vindu med utsikt over elven.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sibirkatt79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (311)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 311 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Egon er Egon. Man vet hva man får. Egon Lillehammer er kanskje den beste restauranten i denne kjeden jeg har besøkt. Maten er vellaget og varm. Kanskje litt stiv pris, men vi er jo i Norge. Betjeningen er hyggelig. Uteplassen ved Mesnaelven er koselig.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Ruen13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Litt styr med å få bord, men fikk til slutt et bord ute på nederste nivå. Kunne vært mer hyggelig der, bar preg av å være slitt og utdatert der. Bestilte via QR kode og fikk mat til normal tid. Litt uinteressert og ikke spesielt imøtekommende servitører. Maten var helt gjennomsnittlig og man føler at man betaler mye for noe som ikke er helt verdt det.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, kevinmK5174BG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig lunsj,store porsjoner. Veldig koselig plass. Her vil jeg gjerne komme tilbake. Personalet var veldig hyggelige.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Gry65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2021 via mobile enheter

Det var god mat. Sa ifra til hun ene vi trengte salt og pepper men hun glemte det. Lett feil å gjøre. Også var det en servitør og masse kunder når vi kom men vi fikk raskt bord. Måtte vente litt med å bestille pga mangel på bemanning men gjorde ingenting. Maten kom raskt så det var flott.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, juliemp98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Lillehammer, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Egon Lillehammer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.