“God mat og fin atmosfære”
Anmeldelse av Egon Lillehammer

Egon Lillehammer
Vurdert som nr. 2 av 3 Smått og godt i Lillehammer
Prisklasse: USD 7 - USD 32
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak. Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie. Sommertid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et måltid i susen fra Mesna-elva! Egon har også egne hjemmesider hvor du kan se nærmere på menyen.
Anmeldt 9. august 2021

Fin kontakt med betjening, og normal ventetid (30 min) på maten, og fin atmosfære. Forebyggende smittespredning i fokus. Her blir det fleire besøk.

Dato for besøk: august 2021
Takk, stigrunem2021

Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Var på besøk der 2.8.2021. Ble møtt av en sinnsykt lang kø påvei inn i restauranten. Her gikk det utrolig sent selv om mange gjester kommer ut av restauranten så tar det veldig lang tid før nye kommer inn. Når vi tilslutt kommer inn så er det maaange ledige bord og kelnere springer rundt seg selv. Når vi omsider fikk et bord og maten tilslutt kom så hadde de rotet med matbedtillingen mellom nabobordet, derfor var 1 av 2 måltid vi hadde bestillt vært feil, ny mat skulle komme om 1,5 minutt, men tok ca 10-15 minutter. Måtte sitte å vente til maten var kald før maten til min partner var ankommet. Spurte også om salt når maten kom, rakk å spise opp før dette ankom. Men maten var god og ansatts var hyggelig. Tydelig litt rusk i maskineriet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Stay38695139603
Anmeldt 24. juli 2021

Dette var tragiske greier. Fikk bord kl 19:30,hovedrett servert kl 20:45. Dessert ble ikke servert pga at kjøkken hadde ikke fått beskjed. Spear-ribs minnet litt om spekemat. Biff måtte tygges-tygges og tygges, siste gang,mye bedre med burger på Esso👍

Dato for besøk: juli 2021
Takk, helgel570
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Servicen var dårlig! Vi bestilte english breakfast og Club sandwich. Spurte etter ekstra ekstra egg/bacon/bønner, dette var helt umulig å få til. Når maten kom, var det derimot med en focaccia på siden. Det hadde ikke vi bestilt, men garantert måtte betale for. Jeg spurte etter ketchup til friesen min, det hadde de ikke! Helt utrolig! Prislapp for de to rettene og to brus var 596kr! Absolutt ikke verdt pengene.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, annebP99MB
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste lunsj med familien her, hyggelig betjening og god mat. Fikk også sitte ved et vindu med utsikt over elven.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sibirkatt79

Reisende som så på Egon Lillehammer, så også på

Lillehammer, Oppland

Har du vært i Egon Lillehammer? Del dine erfaringer!