“Nydelig”
Anmeldelse av Little Eataly - STENGT

Little Eataly
Prisklasse: USD 4 - USD 18
Anmeldt 21. juli 2020

Nydelig Pizza både for meg, barn og svigermor. God og hyggelig service og fantastisk god mat, kommer gjerne igjen her ved en senere anledning

1  Takk, christinalY1913SN

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ankom 18.55 på et enkelt og svært uformelt spisested (glem "restaurant") inne på byens kjøpesenter. Etter først å ha fått bord etter litt om og men og en unødvendig opplæring i smittevern, fikk vi deretter noen menyer kastet på bordet. Etter å ha brukt fire-fem minutter på å lande på våre pastavalg, fant kelneren/kjøkkenhjelpen (en og samme sunnmøring) plutselig ut at det nå ikke gikk an å bestille pasta lenger - kun pizza, da vi var "for nært stengetid kl 20". Som italiener selv, undres jeg veldig over hvordan man kan bruke vesentlig lenger tid på å koke litt linguine (som vi alle for enkelhets skyld skulle ha), enn å steke 4 pizzaer. Dette handlet nok heller om at vedkommende selv ønsket en rolig avslutning på sin arbeidsdag, og heller ville overlate all jobben til sin kollega ved pizzaovnen. Hårreisende service, idiotisk argumentasjon, setter aldri beina våre her igjen. Tips til "du-vet-selv-hvem-du-er" : Vennligst ikke kom til mitt hjemland og forvent service, for dette var komplett slett!

Takk, qualitysupervisor
Anmeldt 9. juli 2020

Ventet nesten 1 time på 2 pizza. Flere i køen bak meg fikk maten før oss. Da vi endelig fikk pizzaen, var den skuffende. Tydelig at det er for kald ovn og dårlig mel med kort hevetid, da bunnen var dårlig stekt og uten smak.

Takk, kenp971
Anmeldt 7. april 2020

Her får du en rask og meget god lunch til en helt grei pris, mer inntimt enn på de andre plassene på Strandtorget.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, hugbre
Anmeldt 31. august 2019

Utmerket og god italiensk pizza.Hyggelige personale og lokale. God atmosfære.Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Knut S